You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aktivitetet

DOKUFEST

Sporting si sponzor i Festivalit ‘’Dokufest’’ ka realizuar nje sërë aktivitetesh në kuadër të këtij festivali, duke i angazhuar pjesëmarrësit me ushtrime aerobike.BIZNIS FORUM PRIZREN 

Një Panair i cili mbledh shumë biznismen të njohur nga shtete të ndryshme për të promovuar bizneset e tyre poashtu edhe Sporting është njëri prej ata që ka qenë pjesëmarrës për promovimin e biznesit.GARAT NDËRKOMBETARE TE TRIATHLONIT  

Sportisti i parë i cili e sfidoi veten në garën ndërkombëtare të triathlonit në Kotor të Malit te Zi, është Edis Krusha. Sporting si mbështetës i garës është krenar me arritjen e tij.PANAIRI I MOBILIERISË ‘’SHQIPËRIA 2018’’

Sporting morri pjesë në panairin e mobilierisë ‘’Shqipëria 2018’’ e organizuar nga Albexpo Group, ku prezantoi pajisjet e brendeve të njohura Kettler dhe Elan.KLUBI I NOTIT

Gara e organizuar nga Klubi i Notit të Prizrenit në bashkëpunim me Federatën e Notit të Kosovës është mbështetur nga kompania ‘’Sporting’’