You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rreth Nesh

Rreth kompanise

SPORTING është zinxhiri i dyqaneve sportive e bazuar në Kosovë. I vetmi vend në këtë regjion ku mund të gjeni ofertë kaq të gjërë të pasijeve sportive për cdo sport të  mundshëm .

Synimi ynë është të frymëzojmë për një mënyrë të shëndetshme dhe aktive të jetesës dhe t'i bëjmë njerëzit të kombinojnë sportin dhe mënyrën e tyre të jetesës.

Ne besojmë se sporti dhe stili i jetesës aktive mund të adaptohen në çdo moshë nga çdo person pavarësisht statusit të tyre social dhe mënyrës së jetesës.