You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Kettler

Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397568513

2.400,00€

Trakë vrapimi Kettler OFFICE Track, dizajnuar për zyre dhe persona që dëshirojnë të jenë më aktiv.

Brendi : Kettler
Ngjyra : E zezë
Pesha : 73 kg
Mban peshë deri në 180 kg
Shpejtësia : 0.1-6
Dimensionet : 135 x 55 cm

Pesha te dores 1x 1kg

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 6933879326671

2,00€
 Brendi
ACTUELL
 Pesha 1 KG
 Kodi 6933879326671
Out of stock

AB Roller 7361-100

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397398486

100,00€


100,00€

AB Roller Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551331

50,00€

Brendi: Kettler

Kodi: 4001397551331

Out of stock
50,00€

Aerobic stick 7360-187

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397381778

25,00€
 Brendi
Ketler
 Kodi 4001397381778
 Ngjyra
E Bardhe / E kalter
 Gjatesia 128 cm
 Pershtatshme per
Aerobik, koordinim, kondecion, fuqi

Aerobic stick 7361-190

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397417057

26,00€


Balance board 7351-300

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397398424

30,00€
 • disk plastik i fortë me cilësi të lartë
 • sipërfaqe e gërshetuar për stabilitet dhe siguri optimale
 • pajisje trajnimi ideale për shtëpinë tuaj, zyrën ose ndërmjet tyre
 • diametri: 40 cm
 • ngjyra: e kuqe burgundy/e bardhë perle
 • Maks. Pesha e përdoruesit: 100 kg

Balance Board Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551317

22,00€


 • Ideale për trajnimin e paqëndrueshmërisë, për përmirësimin e ekuilibrit dhe koordinimit
 • Disk plastik i fortë me cilësi të lartë
 • Sipërfaqe jo rrëshqitëse për një stabilitet dhe siguri optimale
 • Makinë trajnimi ideale për përdorim në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje
 • Maks. Pesha e përdoruesit: 100 kg
Out of stock

Banka HECTOR 7707-790

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397489993

450,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397489993
 Ngjyra
E Zeze
Out of stock

Bicikleta magnetike - RIDE - 100

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 7640119481227

450,00€

Pesha maksimale e përdoruesit: 130kg

Dimensionet: 90cm x 54cm x 136cm

Sistemi i frenimit: Manual

Ekrani: kohëzgjatja, distanca, shpejtësia, RPM, kaloritë, rrahjet e zemrës

Matja e rrahjeve të zemrës: Sensore të pulsit të zemrës

Energjia: Me bateri

Rregullimi i shalës: Pjerrësi, Horizonatle dhe Vertikale

Rregullimi i Timonit: Vertikal dhe Pjerrët

Mbajtëse për: Telefon dhe Tablet

Fleksibël dhe i lëvizshëm falë funksioneve të rrotave

Bicikleta magnetike AVIOR M

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 7640119481203

400,00€


Brendi:Kettler
Dimensionet:86 x 59 x 142 cm                
Display:koha, shpejtësia, distanca, K-kaloritë, pulsi
Pesha max. e perdoruesit:110kg


Out of stock

Biçikletë Magnetike / Kettler - AVIOR R - HT1004 - 100

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 7640119481456

800,00€

Dimensionet: 165 x 109 x 63 cm

LCD me 12 programe duke përfshirë HRC dhe memorie të përdoruesit

Shfaqje e vazhdueshme e 7 funksioneve.

Sistemi magnetik i frenave ofron 16 faza të rezistencës.

Alarmi vizual kur kalon frekuencën maksimale të pulsit.

Testi i fitnesit të pulsit të rikuperimit.

Rregullimi horizontal i ulëses.

Pedale të balancuara.

Rrotullat e transportit përpara dhe rregullimi i lartësisë në pjesën e pasme.

Lidhja e rrjetit.

Ngarkesa maksimale e përdoruesit: 130 kg.

Chin-up bar

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551515

16,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397551515
 Ngjyra
E Zeze
 Materiali Celik
Out of stock
16,00€

Crossrack

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551751

135,00€


Out of stock
135,00€

Crosstrainer / Pro- form - 420 E Elliptical

Modeli: Proform

Kodi i produktit: 0043619356717

1.320,00€

Brendi: Pro-Form

Kodi: 0043619356717

Out of stock

Crosstrainer Nova M / Kettler - CT1019-10

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 7640119481142

590,00€

Informacion teknik:

·         Sistemi i frenimit: frena magnetike e rregullueshme me dorë

·         Masa e bilancit sipas prodhuesit: 12 kg

·         Gjatësia e hapit: 32 cm

Kompjuter:

·         Nivelet e rezistencës: 8

·         Ekrani: kohëzgjatja, distanca, shpejtësia, RPM,

·         Shfaqja e profileve të ushtrimeve përmes LCD

Karakteristikat:

·         Matja e rrahjeve të zemrës: sensorë të pulsit të dorës + rrip gjoksi (shitet veçmas)

·         Rrip gjoksi për matjen telemetrike të rrahjeve të zemrës shitet veçmas me bateri

Prej 1 deri 16 nga 52 (4 faqe)