You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Pride

boxing bands

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846401318

6,00€


Out of stock
6,00€

Mögliche Optionen

Doreza 4334 MMA

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403718

25,00€
Brendi                    Pride
Kodi                       7767846403718
Pershtatshme per    MMA
Materiali                 Lekure Artificiale
Out of stock
25,00€

Fokuser 3137-B

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403794

42,00€

Brendi           Pride

Kodi               7767846403794

Materiali        Lekure artificiale

Ngjyra            E Zeze


Out of stock
42,00€

Fokuser A774-BGOLD

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 3662513328476

55,00€

Brendi           Pride

Kodi               3662513328476

Materiali        Lekure artificiale

Ngjyra            E Zeze


Out of stock

Mbrojtese per dhembe 5116

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403800

3,40€
Brendi                    Pride
Kodi                       7767846403800

Mögliche Optionen

Mbrojtese per kembe 5500 EKF

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403756

55,00€
Brendi                    Pride
Kodi                       7767846403756
Pershtatshme per    Karate
Aprovuar nga          European WKF Karate Federation

Mögliche Optionen

Mbrojtese per kembe dhe shputa Priotex 5084

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403664

45,00€
Brendi                    Pride
Kodi                       7767846403664
Pershtatshme per    Kikboks

Mögliche Optionen

Mbrojtese per koke 5002

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846401523

26,00€

Brendi                Pride

Kodi                    7767846401523

Ngjyra                E Kuqe & E Kaltert


Nunqaka 7207

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846801332

8,00€

Brendi       Pride

Kodi           7767846801332

Ngjyra       E Zeze


Out of stock
8,00€

Rrota per ushtrime

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403657

15,00€

Brendi       Pride

Kodi           7767846403657

Ngjyra       Black


Info

        Per te trajnuar kraharorin, shpinen dhe gjoksin.
        Ndihmon ne balancim dhe permisim te qendrimit.


Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)