You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Scott

Mögliche Optionen

SKIS SCOTT SLIGHT 83 SET M10 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523172580

700,00€

Brendi                 Scott

Kodi                     7615523172580

Teknologjia        Pro-Tip Rocker, 3Dimension Sidecut ,Full Ski Length Wood Core

Konstrukctioni   Sandwich Sidewall Semi-Elliptic

                             Construction - Carbon /Aramid Fibers


SCOTT TRAVEL SOFTCASE 70 / dark grey-red clay

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613317673459

220,00€

Brendi: Scott

Kodi: 7613317673459

 

-Ndarëse dhe xhepa të brendshëm

-Rrota me cilësi të lartë për thithjen e goditjeve dhe kornizë anësore të aluminit të rëndë të instaluar

-Kapje doreze e gomuar, struktura e përforcuar e brinjëve dhe trashësia e murit të tubit

-Doreza të sipërme dhe anësore të rehatshme dhe të mbushura

-Ndërtimi: 1000D Poliester/900D Reverse PU


-Lartësia: 67 cm

-Gjerësia: 40 cm

-Thellësia: 27 cm

Bicikleta Ponny Sport S brown

Kodi i produktit: 3830067690657

670,00€


Out of stock

Bicikleta SCOTT METERIX 30 (CD20)

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368414377

810,00€

Brendi                        Scott

Fork                           Metrix Disc Alloy 1 1 / 8´´ Alloy steerer

Materiali i kornizes      Metrix Disc / 6061 D.Butted Alloy Endurance geometry / Integrated Headtube

Tipi i frenave              Shimano BR-UR300 Hyd Disc160 / F and 160 / R mm SM-RT10 CL rotor

Tipi/Perdorimi             City

Out of stock

Bicikleta SCOTT SCALE 20 black-orange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368720386

355,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368720386

Tipi                MTB

Trupi             Scale 20 Junior / Alloy 6061 / SemiIntHT / SCOTT dropout / V-Brake

Rrotat           20''

Shpejtesite  Shimano SL-RS 36-7

Frenat          Promax SCB 209 P / Kids specific


Out of stock

Bicikleta SCOTT SCALE 24 disc yellow-black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368720249

430,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368720249

Tipi                MTB

Trupi             Aluminium

Rrotat           24'

Shpejtesite  Shimano SL-RS45-8R Revo Shifter

Frenat           Lee Chi BL-81G


Out of stock

Bicikleta SCOTT SCALE 970 orange-black 20 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368698029

1.280,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368698029

Tipi                CITY

Trupi             Scale Alloy 6061 Custom Butted Tubing

Shpejtesite  Shimano MT201 Disc

Frenat          SRAM SX Eagle Trigger


Out of stock

Bicikleta SCOTT SCALE 980 yellow-black 20 L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368698449

1.080,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368698449

Tipi                CITY

Trupi             Aluminium

Shpejtesite  SRAM SX Eagle Trigger

Frenat          Shimano MT201 Disc

Pesha           13 KG


Out of stock

Bicikleta SCOTT SPEEDTER 40 (CD16) 20 L (56)

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368710707

860,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368710707

Tipi                CITY

Trupi             Aluminium

Shpejtesite  Shimano Claris ST-R2000

Frenat          Tektro BR-315

Pesha           10 KG


Out of stock

Bicikleta SCOTT SPEEDTER 58 (CD14) 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368710639

720,00€

Brendi           Scott

Kodi              7613368710615

Tipi                CITY

Trupi             Aluminium

Shpejtesite  Shimano ST-A070

Frenat          Tektro BR-315

Pesha           10 KG


Out of stock

Mögliche Optionen

Bicikletë SCOTT ASPECT 950 / slate grey - 21

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523119264

722,50€ 850,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 29”/ 2 x 9

Rami: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Tubing, / BSA73 / Rrugëzim i brendshëm i kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCT30-HLO, Hyd. Lockout / 100mm travel

Mbajtës i pirunit:  Bearing: Syncros OE Press Fit / 1 1/8”, OD 50mm / ID 44mm

Ndërruesit e shpejtësisë: Shimano SL-M2010, R-fire plus / 2 way release, w/gear indicator

Rrima: Syncros X-20 Disc, 32H / e zezë

Gypi i ulëses: Syncros 3.0, 31.6mm / 350mm / E zezë

Pedalet: Feimin FP-873-ZU

Ulësja: Syncros 3.0

Zinxhiri: KMC X9

Kushineta / boshti I kokës së mesme : Shimano BB-MT500, Hollowtech II / filetuar

Timoni: Syncros 3.0 / 720mm, i zi / 31.8mm / 12mm ngritje / 9° BS, / Syncros Pro Grip

Gypi i drejtimit: Syncros 3.0 / 7° / E zezë

Gomat: Kenda Booster, 2.4” / 30TPI

Dorëzat e frenave: Tektro HDM275 Hydr. Disk, Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Ndëruesi i pasëm: Shimano Altus RD-M2000, 18 shpejtësi

Ndëruesi i përparëm: Shimano FD-M2020-TS / 31.8 mm

Shtëpiza e osit të përparëm dhe pasëm: Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-25 8s RQR Disc

Zbritje
-15%

Bicikletë SCOTT ASPECT 960 / black - 21 - L

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523320172

612,00€ 720,00€

Madhësia e rrotave: 29"/ 2 x 8

Korniza: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Tub / BSA73 / Rruga e brendshme e kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCE28 / Udhëtim 100 mm

Ndërruesit: Shimano SL-M315 / R-fire plus / Lirimi në dy drejtime / treguesi me marshin

Rrima: Syncros X-20 Disc / 32H / e zezë

Mbajtës i pirunit: Syncros OE Press Fit / 1 1/8" / OD 50 mm / ID 44 mm

Frenat: Tektro HDM275 Hydr. Disku / Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Timoni: HL MTB-AL-312BT / 720 mm / e zezë / 12 mm ngritje / Syncros Pro Grip

Pedalet: Feimin FP-873-ZU

Gypi i ulëses: HL SP C207

Ulësja: Syncros 3.0

Kushineta / boshti i kokës së mesme: Feimin FP.B908N

Gypi i drejtimit: TDS-C301-8FOV / 10° / 31.8 / E zezë

Gomat: Kenda Booster / 2.4" / 30TPI

Pesha: 14.6 kg

Zinxhiri: KMC Z-8.3

Ndëruesi i pasëm: Shimano Tourney RD-TX800 / 16 shpejtësi

Ndëruesi i përparëm: Shimano FD-M315-TS / 31.8 mm

Këmbëza e përparme: Prowheel TM-CY01 / 36X22 w/CG

Shtëpia e osit të përparëm / pasëm: Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-25 8s RQR Disc

Zbritje
-15%

Bicikletë SCOTT ASPECT 960 / black - 21 - XL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523320189

760,00€

Madhësia e rrotave: 29"/ 2 x 8

Korniza: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Tub / BSA73 / Rruga e brendshme e kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCE28 / Udhëtim 100 mm

Ndërruesit: Shimano SL-M315 / R-fire plus / Lirimi në dy drejtime / treguesi me marshin

Rrima: Syncros X-20 Disc / 32H / e zezë

Mbajtës i pirunit: Syncros OE Press Fit / 1 1/8" / OD 50 mm / ID 44 mm

Frenat: Tektro HDM275 Hydr. Disku / Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Timoni: HL MTB-AL-312BT / 720 mm / e zezë / 12 mm ngritje / Syncros Pro Grip

Pedalet: Feimin FP-873-ZU

Gypi i ulëses: HL SP C207

Ulësja: Syncros 3.0

Kushineta / boshti i kokës së mesme: Feimin FP.B908N

Gypi i drejtimit: TDS-C301-8FOV / 10° / 31.8 / E zezë

Gomat: Kenda Booster / 2.4" / 30TPI

Pesha: 14.6 kg

Zinxhiri: KMC Z-8.3

Ndëruesi i pasëm: Shimano Tourney RD-TX800 / 16 shpejtësi

Ndëruesi i përparëm: Shimano FD-M315-TS / 31.8 mm

Këmbëza e përparme: Prowheel TM-CY01 / 36X22 w/CG

Shtëpia e osit të përparëm / pasëm: Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-25 8s RQR Disc

Out of stock

Bicikletë SCOTT ASPECT 960 / black - 21 - XXL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523320196

612,00€ 720,00€

Madhësia e rrotave: 29"/ 2 x 8

Korniza: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Tub / BSA73 / Rruga e brendshme e kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCE28 / Udhëtim 100 mm

Ndërruesit: Shimano SL-M315 / R-fire plus / Lirimi në dy drejtime / treguesi me marshin

Rrima: Syncros X-20 Disc / 32H / e zezë

Mbajtës i pirunit: Syncros OE Press Fit / 1 1/8" / OD 50 mm / ID 44 mm

Frenat: Tektro HDM275 Hydr. Disku / Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Timoni: HL MTB-AL-312BT / 720 mm / e zezë / 12 mm ngritje / Syncros Pro Grip

Pedalet: Feimin FP-873-ZU

Gypi i ulëses: HL SP C207

Ulësja: Syncros 3.0

Kushineta / boshti i kokës së mesme: Feimin FP.B908N

Gypi i drejtimit: TDS-C301-8FOV / 10° / 31.8 / E zezë

Gomat: Kenda Booster / 2.4" / 30TPI

Pesha: 14.6 kg

Zinxhiri: KMC Z-8.3

Ndëruesi i pasëm: Shimano Tourney RD-TX800 / 16 shpejtësi

Ndëruesi i përparëm: Shimano FD-M315-TS / 31.8 mm

Këmbëza e përparme: Prowheel TM-CY01 / 36X22 w/CG

Shtëpia e osit të përparëm / pasëm: Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-25 8s RQR Disc

Zbritje
-15%

Mögliche Optionen

Bicikletë SCOTT ASPECT 970 / green - 21

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523320240

586,50€ 690,00€

Madhësia e rrotave / Numri i marsheve: 29" / 3 x 7

Korniza: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Tub / BSA73 / Rruga e brendshme e kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCE28 / Udhëtim 100 mm

Kushineta / boshti I kokës së mesme: Feimin FP.B902

Rrima: Syncros X-20 Disc / 32H / e zezë

Zinxhiri: KMC Z-7

Timoni: HL MTB-AL-312BT / 720 mm / e zezë / 12 mm ngritje / Syncros Pro Grip

Mbajtësi i pirunit: Syncros OE Press Fit / 1 1/8" / OD 50 mm / ID 44 mm

Frenat: Tektro SCM-02 Mech. Disku / Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Dorëzat e ndërrimit: Shimano ST-EF-41-L / 7R / EZ-fire plus tregues me marshin

Gypi i drejtimit: TDS-C301-8FOV / 10° / 31.8 / E zezë

Pedalet: Feimin FP-803

Gypi i ulëses: HL SP C207

Ulësja: Syncros 3.0

Gomat: Kenda Booster / 2.4" / 30TPI

Shtëpia e osit të përparëm dhe pasëm:Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-27A 7s RQR Disc

Pesha: 14.95 kg

Ndërruesi i pasëm: Shimano Tourney RD-TY300 / 21 Shpejtësia

Ndërruesi i përparëm: MicroShift FD-M20 / 31.8mm

Këmbëza e përparme: Prowheel TA-CQ01 / 42x34x24 w/CG

Zbritje
-15%

Bicikletë SCOTT ASPECT 970 / stellar blue - 21 - XL

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7615523119691

586,50€ 690,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve:  29” 3 x 7

Korniza: Aspect 900 / Alloy 6061 Custom Tub, / BSA73 / Rruga e brendshme e kabllove / varëse e zëvendësueshme

Piruni: Suntour XCE28, udhëtim 100 mm

Mbajtësi i pirunit: Syncros OE Press Fit / 1 1/8”, OD 50 mm / ID 44 mm

Ndërruesit e shpejtësisë: Shimano ST-EF-41-L / 7R, EZ-fire plus tregues me marshin

Timoni: HL MTB-AL-312BT / 720 mm / e zezë / 12 mm ngritje, Sncros / Pro Grip

Gypi i drejtimit: TDS-C301-8FOV / 10° / 31.8 / E zezë

Rrima: Syncros X-20 Disc, 32H / e zezë

Pedalet: Feimin FP-803

Gypi i ulëses: HL SP C207, 31,6 mm / 350 mm / E zezë

Ulësja: Syncros 3.0

Zinxhiri: KMC Z-7

Dorëzat e frenave: Tektro SCM-02 Mech. Disk, Tektro / 6 bulona / F&R 160 mm

Ndërruesi i pasëm: Shimano Tourney RD-TY300, 21 shpejtësi

Ndërruesi i përparëm: MicroShift FD-M20 / 31.8mm

Këmbëza e përparme: Prowheel TA-CQ01, 42x34x24 w/CG

Kushineta /boshti i kokës së mesme: Feimin FP.B902, BB73 / square taper

Shtëpia e osit të përparëm dhe pasëm:Disk Formula DC-19 FQR / Formula DC-27A 7s RQR Disc

Gomat: Kenda Booster, 2.4” / 30TPI

Zbritje
-15%
Prej 1 deri 16 nga 351 (22 faqe)