You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Toorx

Banka olimpike e pjerrte WBX-3600

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995540

846,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975995540

Ngjyra                       E Zeze / E perhimte

Dimensionet           2320 x 1630 x 1300 mm

Max. pesha perd.   135 kg 


Out of stock

Kettlebell / Toorx 12 kg - KRV - 12

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994277

50,00€

Brendi           Toorx

Kodi              8029975994277

Pesha            12 KG

Ngjyra            Purple


Traka per vrapim - Toorx TRX8500

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996141

4.000,00€

Brendi               Toorx

Kodi                   8029975996141

Pesha                205 kg

Motori               5/7 (Peak) HP AC

Programet        1 manual, 36 pre-set, 3 user, HRC

Dimensionet    2050 x 920 x 1630 mm


Airpad AHF 043

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991443

17,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri 33cm
 Kodi 8029975991443
17,00€

Balance board AHF-022

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990835

15,00€

Brendi                               Toorx

Kodi                                   8029975990835

E Pershtatshme per        Yoga

Diametri                            39.5 cm


Out of stock

Banka olimpike per ushtrime drejte WBX-3400

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995533

765,00€

Pesha maksimale e strukturës (përdoruesi + peshat e ngarkuara) : 400 kg

Pesha maksimale e ngarkueshme : 265 kg

Pesha maksimale e përdoruesit: 135 kg

Out of stock

Banka per Ushtrime TOORX WBX-90

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990132

325,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990132

Out of stock

Banka universale WBX-2200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995601

510,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975993430

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           1350 x 830 x 420 mm

Max. pesha perd.   135 kg

Out of stock

Bloqe per JOGA

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990866

5,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990866

Out of stock
5,00€

Dardha boksi me mbajtese BOT-036 / Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991122

120,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975991122

Dimensionet: 48 x 120/160 cm

Madhësia e topit është 20 x 25 cm.

Ideale për trajnimin e reflekseve dhe aftësive të reagimit

Mögliche Optionen

Disqe BUMPER CRUMB DBCR - Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993997

48,00€

Brendi: Toorx

Pesha trajnimi dhe bodybuilding nga brendi Toorx


8029975994000

Disqe BUMPER CRUMB 10 kg DBCR-10

48.00

8029975994017

Disqe BUMPER CRUMP 15 kg DBCR 15

82.00

8029975994024

Disqe BUMPER CRUMB 20 kg DBCR-20

100.00

8029975994031

Disqe BUMPER CRUMB 25 kg DBCR- 25

135.00

Doreza dyanesore per maqina MDN

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975999258

32,00€

Doreza e dyfishtë ka një dorezë uretani.

Është bërë nga materiali me cilësi të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri.

Ideale për ata që duan të kryejnë tërheqje me rezultate optimale.

Për përdorim me një multi-stacion të drejtuar nga kabllo.

Out of stock

Doreza per gomat pilates AHF-141

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT 173

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990699

12,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990699

Dimensionet: 173x60x0.4 cm

Lehtë për t'u mbështjellur dhe ruajtur

Jo rëshqitës

Për zhvillimin tuaj muskulor dhe të brendshëm

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT-175

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993041

10,00€

Brendi                Toorx    

Kodi                    8029975993041

Dimenzionet     175 x 50 x 0.8 cm

Palohet ne 5 vende !


Dysheke per koke HEAD MAT AHF-184

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996257

20,00€


Prej 1 deri 16 nga 88 (6 faqe)