Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Snowboard

Përparoni shpejt me Ortovox Zoom Beacon. Në rast të një orteku, shpejtësia e rikuperimit është parësore, dhe kjo vjen nga thjeshtësia dhe saktësia. Zoom ka vetëm dy butona, një ekran të madh LED që tregon drejtimin dhe shenja vizuale dhe akustike të afërsisë për shpejtësi; dhe përdor teknologjin..
€260.00
Brand: Scott
Brendi                    ScottKodi                        7613368960980Teknologjia           PrimaLoft®Materiali             ..
€87.00
Brand: Scott
Brendi               ScottKodi                   7613368952923Materiali           DRYOsphere 3L with C0 DWR & 4-way stretch combined with DUROxpand 4-way stretch CORDURA® fabri..
€188.00
Brand: Scott
Brendi               ScottKodi                   7613368952862Materiali           DRYOsphere 3L with C0 DWR & 4-way stretch combined with DUROxpand 4-way stretch CORDURA® fabri..
€188.00
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368976875Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR                        &nbs..
€55.00
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368976820Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR                        &nbs..
€55.00
Brand: Scott
Brendi               ScottKodi                   7613368962519Teknologjia      MerinoMateriali           100% Merino WoolKarakteristikat ZQ™ Merino fiber, Merin..
€90.00
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368996569Teknologhia      MerinoKonstruksioni   Merino knitMateriali        ..
€20.00
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368996514Teknologhia      MerinoKonstruksioni   Merino knitMateriali        ..
€20.00
Brand: Scott
Konstruksioni:H/T 420D Nylon Plain W/R, 1,500MM,H/T 210D Nylon Double R/S W/R, 1,000MM Karakterisitkat:o   Çertifikuar nga TÜVo   Sistemi diagonal i transportit të skiveo   Mbani larg fiksimin e dëborëso   Ndarje për pajisjet e sigurisë (lopatë, so..
€777.00
ÇANTA SCOTT GUIDE AP 20 orange-grey SL
E fundit
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368985662Konstruksioni   H/T 420D Nylon Plain W/R, 1,500MM,            ..
€170.00
Brand: Scott
Brendi                ScottKodi                    7613368979951Teknologjia        S.R.S SystemKonstrukctioni  S3 Aluminum Alloy Shaft       ..
€22.00
Prej 1 deri 12 nga 68 (6 faqe)