You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Dimer

Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT W ULTIMATE GTX black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368976820

55,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368976820

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT W ULTIMATE GTX majolica blue-bright blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368976875

55,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368976875

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT W ULTIMATE WARM black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368977926

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368977926

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT W ULTIMATE WARM majolica blue-bright blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368977964

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368977964

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Jakne SC VERTIC GTX 3L STRETCH black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 0761336862112

460,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
bluesign® approved GORE-TEX® 3L
 Madhesite M , L
 Teknologjia
GORE-TEX®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Out of stock

Jakne SC VERTIC GTX 3L STRETCH black-dark grey melange

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368621164

460,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni bluesign® approved GORE-TEX® 3L performance garment with stretch technology
 Madhesia M
 Teknologjia
GORE-TEX®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Out of stock

Jakne SC W EXPLORAIR 3L blue nights-cloud blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368616979

220,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni
Dermizax® 3L
 Madhesite S , M , L 
 Teknologjia
Dermizax®
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Out of stock

Jakne SC W EXPLORAIR 3L pale purple

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368617037

215,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Hybrid construction: 50D downproof Toray, DRYOzone DWR & DRYOsphere 2L in shoulder & hood
 Madhesite S , M
 Teknologjia DRYOsphere , Thinsulate™
 Izolimi 600 Fill 3M™ Thinsulate™ Featherless insulation
 Karakteristikat Kapuc i fiksuar dhe i ndyshueshem ,Gjepa te duarve , Kufizim i ndryshueshem , lidhje elastine
Prej 1 deri 8 nga 24 (3 faqe)