You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Elite

BIDON UJI ELITE FLY MTB clear 750ml

Modeli: Elite

Kodi i produktit: 8020775035955

7,50€

Pesha jashtëzakonisht e lehtë me vetëm 58 g për një madhësi 750 ml

Kapak i dizajnuar në mënyrë ergonomike, i bërë nga materiale të ndryshme dhe valvul silikoni i butë, pa erë dhe shije, për mbushje dhe pastrim të lehtë si dhe shpërndarje të lëngjeve me rrjedhje të lartë

Pamje e re jashtëzakonisht sportive dhe e veçantë, me kapje të mirë dhe grimcim.

Me një diametër prej 74 mm, i përshtatshëm për kafaze shishe normale dhe me një lartësi prej vetëm 225 mm (për madhësinë 750 ml), shumë kompakt dhe për këtë arsye i përshtatshëm për korniza të vogla

SHISHE UJI ELITE TERMO ICE FLY clear 500ml

Modeli: Elite

Kodi i produktit: 8020775031957

12,50€

Brendi             Elite

Ngjyra              E Perhimte

Kodi                 8020775031957

Materiali         Plastic

Kapaciteti       500 ml

Pesha              131 g


Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)