You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Dosmai

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e kaltërt

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363337

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363337

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e kuqe

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363443

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363443

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e zezë

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034363115

6,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034363115

Gjatësia            500cm

Gjerësia            5cm


Mögliche Optionen

Brez për karate / Dosmai - KK-240

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034502743

5,50€

Brendi                Dosmai

Kodi                    8680034502743

Materiali           250 gr/m² Special woven cotton + polyester gabardine.. Eight different colours. Double winding


Dorëza për boks / Dosmai - 10oz, hiri / EL-340

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034340642

25,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034340642

Out of stock

Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 611610200008

18,00€


Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e kaltër

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034340338

22,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034340338

Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e kuqe

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034159978

22,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034159978

Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e zezë

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 8680034959974

22,00€

Brendi                Dosmai

Kodi                    8680034959974

Materiali            390 gr/m² PU + PVC


Mögliche Optionen

Dorëza për boks / Dosmai - EL-346

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 6116106020012

30,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 6116106020012

Dorëza për boks / Dosmai 4oz / EL-340

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 0611610200004

20,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 0611610200004

Dorëza për boks / Dosmai 6oz / EL-340

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 6116102000006

20,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 6116102000006

Dorëza për fitnes / Dosmai - AG-844

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 630790100191

10,00€


Mögliche Optionen

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918101000111

23,00€

Brendi                Dosmai

Kodi                    3918101000111

Dimensionet    100x100x2.6cm dhe 4cm


Dyshek për joga / Dosmai - 160 x 80 x 1cm / MN-1001

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109001001

14,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109001001

Dimensionet: 160 x 80 x 1cm

Lloji: MN-1001

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Out of stock

Dyshek për yoga / Dosmai - 180x60x1.6cm MN-1000

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109000019

15,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109000019

Dimensionet: 160x60x1.6cm

Lloji: MN-1001

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Prej 1 deri 16 nga 42 (3 faqe)