You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

NordicTrack

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 110009227

1.300,00€

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

https://www.sportingks.com/index.php?route=product/product&product_id=2952


6 set pasha të NordicTrack

2 kettlebell të NordicTrack

3 Goma për rezistencë të rëndë

3 Goma për rezistencë të lehta,të mesme dhe të rënda

Dyshek për ushtrime

Dy blloqe për Yoga

Peshqir pastrami me microfiber  17” x 17”.

135kg peshë në kuti (përmasat e kustisë: 84x76x30cm)Bicikleta magnetike Nordicktrack GX 2.7U

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 0043619391060

600,00€

Specifikimet kryesore

Programi i anëtarësimit: iFit

Gjatësia: 34.5 inç

Gjerësia e produktit : 21.3 inç

Lartësia e produktit: 58 inç

Pesha: 32kg

Numri i niveleve të rezistencës: 20

Ngjyra: Gri e çelur/Gri e errët/Argjend

 

Specifikat Gjenerale

Brendi: NordicTrack

Lloji i biçikletës: Drejt

Kërkohet montim: Po

Numri i modelit: 21917

 

Lidhshmëria

Aplikacion i përputhshëm: Po

Programi i anëtarësimit: iFit

Teknologjia e lidhjes: Bluetooth

Pesha maksimale e rekomanduar e përdoruesit: 125kg

 

Performanca

Lloji i sistemit të rezistencës: Magnetike

Numri i niveleve të rezistencës: 20

Nivele të rregullueshme të rezistencës: Po

Tension i rregullueshëm: Po

Numri i stërvitjeve të para-programuara: 20

Pesha e volantit: 7kg

 

Veçoritë

Zona e synuar e muskujve: Pjesa e poshtme e trupit

Monitorimi i rrahjeve të zemrës: Mbërthimi i pulsit

Sipërfaqe jo rrëshqitëse: Po

Shiriti i rregullueshëm i timonit: Po

Ulësja e rregullueshme: Po

Rripat e këmbëve: Po

Mbajtëse e shisheve të ujit: Po

 

Ekrani

Lloji i ekranit: Dixhitale

Gama e matjes: Kaloritë e djegura, Largësia, Rrahjet e zemrës, Pulsi, RPM, Rezistenca, Shpejtësia, Koha

Fuqia

Burimi i energjië: Plug-in

Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619805628

700,00€

Biçikleta e re Nodictrack GX 3.9 Sport është  mjeti i përsosur për të përmirësuar shpejt gjendjen tuaj fizike,  për të forcuar sistemin tuaj kardiovaskular dhe për të tonifikuar muskujt tuaj.

 

o   Ekrani i konsolës: Konsolë LCD

o   Niveli i Rezistencës: Rezistencë e rregullueshme

o   Ulësja: E rregullueshme

o   Pedale:Të dyfishta

o   Kapaciteti maksimal i përdoruesit: 115kg

o   Pesha e produktit: 47kg

o   Dimensioni: 127 x 54 x 114cm

o   Karakteristikat e integruara: Rrotat e transportit të montuara përpara

o   Inercia efektive: 18 kg

o   Volant: 18 kg

o   Dimensionet në formë të paketuar: 106cm x 26cm x 84cm

Crosstrainer / NordicTrack - Commercial 9.9

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619485622

2.050,00€

Detajet:

o   Ekran me ngjyra 7" me prekje

o   Aplikacioni iFit

o   Pjerrësia e rregullueshme nga 0 - 20 përqind

o   Mbajtës uji i përfshirë

o   Dy altoparlantë Bluetooth

o   Pesha maksimale e rekomanduar: 159kg

o   Dimensionet: 173 cm x 47 cm x 174 cm

Informacion teknik:

o   Sistemi i frenimit: frena magnetike e rregullueshme me dorë

o   Masa e bilancit sipas prodhuesit: 11 kg

o   Gjatësia e hapit: 45 - 48 cm

Kompjuter / Ekrani:

o   Nivelet e rezistencës : 22

o   Ekrani: kohëzgjatja, distanca, shpejtësia, vat, RPM ,

o   Shfaqja e profileve të ushtrimeve nëpërmjet LED

Karakteristikat:

o   Matja e rrahjeve të zemrës

o   Furnizimi me energji elektrike: përshtatës elektrik

Crosstrainer / NordicTrack C - 5.5 - Elliptical

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619332964

1.180,00€

Gjatësia e hapit

18 inç manual - Hap i rregullueshëm

Rrota

Deri në 7Kg në mënyrë efektive

Rregullimi i rampës

Rampë manuale dhe e rregullueshme me 5 pozicione

Ekrani i konsolës

Ekran 5 inç me ndriçim të pasëm

Lidhshmëria / Aplikacioni

iFit

Argëtim

Dy altoparlantë 2 inç

Karakteristikat e integruara

Mbajtëse tabletash, mbajtëse për shishe uji

Nivelet e Rezistencës

20 Nivele të Rezistencës Dixhitale

Matja e HR

Monitor i rrahjeve të zemrës me pulse EKG

Pesha maksimale e rekomanduar e përdoruesit

125 kg

Pedalet

Pedale me përmasa të mëdha, me jastëk

Stërvitje

20 aplikacione për stërvitje

Pesha e produktit

79 kg

Pesha në kuti

93 kg

Dimensionet e montuara

169 x 63 x 169cm

Dimensionet e kutisë

178 x 37 x 77cm

FreeStride F14i / NordicTrack

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619780574

2.300,00€

Hapi i pershtatshem automatik: 81 cm 

Nivele rezistence digjitale: 26

Pjerrtesia: nga -10% deri ne +10%

Kapaciteti maksimal i rekomanduar: 170kg

Ekrani: 14” Smart HD Touchscreen

Nordic Track Commercial 2450

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619446142

2.650,00€

Teknologjia: Ekrani SMart HD i përmirësuar 22" me prekje 30-ditore Përfshirë anëtarësimin e familjes Ifit Rregullimi automatik i përmirësuar i performancës grafike HD me ftohje të shtuar të procesorit

Inxhinieria: -6% Rënie në 40% Pjerrësi - Shpejtësia 0 - 12 MPH

Komoditeti: Rrip i shkallëzimit komercial 22" x 60"

Komoditeti: 417 LB në Kuti Pesha e produktit - 70" L x 39" W x 72,5" H Gjurmë

NordicTrack T9.5 S

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 0043619820911

2.200,00€

NordicTrack T9.5 S                                                                       Elektromotori: 3.6 KF

Dimensionet ( i hapur ): 203 x 90 x 165 cm                             Dimensionet e shiritit: 51 x 152 cm

Dimensionet ( i paluar ): 170 x 90 x 165 cm                            Shpejtesia max.: 19 km / h

Pesha max. e përdoruesit: 135 kg                                             Ngritja e pjerrësisë: deri 12 % 

1 vit anëtarsim ne “ iFIT coach “

                                                                                                  


Out of stock
2.200,00€

Rogue ECHO Bike v2.0

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 000EU-IP0822

1.940,00€


Out of stock
1.940,00€

Spin Bicikleta Commercial S10i

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 0043619430875

2.099,00€

 

Dimensionet: 140 x 56 x 141cm

Lartësia maksimale: 116cm

Lartësia minimale: 56cm

Pesha: 74kg

Mekanizmi: Magnetike

Furnizimi me energji elektrike: me bateri

Pesha maksimale e përdoruesit: 150kg

Numri i niveleve të rezistencës: 22

Traka për vrapim / NordicTrack - Commercial X 22i

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619688528

4.500,00€

Pjerrtesia: nga -6% deri ne +40%

Shpejtesia: 0-22 km/h

Ekrani: 55 cm Smart HD touch screen

Furnizimi me energji elektrike: 230V lidhje me rrjet

Energjia maksimale e vazhdueshme elektrike e motorit : 4.0 

Dimensionet e trakes: 152x55 cm

Kapaciteti i ngarkeses se pajisjes : 136 kg

Traka për vrapim / NordicTrack - NTL15421-INT - EXP - 10i

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619661712

2.300,00€

Dimensionet: 210 x 89,5 x 151cm

Dimensionet në formë të palosur: 110 x 99 x 181cm

Pesha maksimale e përdoruesit: 136kg

Pesha e produktit: 100kg

Pjerrësia: -3 / 0 – 12% (Kontrollet OneTouch™)

Zona e vrapimit: 51 x 152cm

Dizajni i panelit: Ekran me prekje 10inç, me ngjyrë të plota

Fuqia motorike: 3.5 CHP Plus Motor

Shpejtësia maksimale (Km/h): 25km/h


Ifit: Trajnerët e Ifit përdorin kontrollet e shpejtësisë dhe të pjerrësisë për të rregulluar pjerrësinë, rënien dhe shpejtësinë e makinës suaj në kohë reale.

Traka për vrapim / PRO-FORM - PFTL28820-INT - TREADMILL CITY L6

Modeli: Proform

Kodi i produktit: 43619464061

1.100,00€

Motorri 1.6 CHP 2 Mach Z™

Rrip shkelës 17,5” x 45”

Shpejtësia 0 – 8 MPH

Roleta 1.6” E balancuar me saktësi

Dimensionet: 156 cm x 63 cm x 114 cm

Kapaciteti i peshës  250 lb.

Gjurmët e këmbëve 29” i gjerë x 70,25” i thellë x 44,5” i gjatë

Pesha 125 lb. 

Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 43619727913

2.950,00€

Një nga produktet më befasuese dhe inovative në treg, NordicTrack me produktin Vault sjell trajnimin interaktiv në një nivel të ri. Asnjëherë më parë një paketë kaq e plotë nuk ka ardhur në një dizajn të bukur dhe të hijshëm.


Informacionet kryesore:

o   Ekran me prekje 32", me cilësi të lartë

o   Stërvitje pa kufi me iFit duke përfshirë ushtrimet fizike, Jogën, Pilates dhe HIIT

o   iFit Family

o   Sipërfaqja e pasqyrës: 61 x 152 cm

o   Pasqyrë reflektuese rrotulluese 24" x 60".

o   Dy altoparlantë: 3" Bluetooth

o   Dollap për ruajtjen e aksesorëve stërvitor me rafte të rregullueshëm

o   Dimensionet: 61 cm x 36 cm x 185 cm

Prej 1 deri 14 nga 14 (1 faqe)