Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Fëmijë

Brand: Babolat
Madhësia e kokës: 685 cm²Gjatësia: 635 mmPesha (e palidhur): 220 g +/- 7gBilanci (i pavarur): 315 mm +/- 7 mmPesha e lëkundjes: 220Modeli i vargjeve: 16/19Ngurtësia (RA): 45Seksioni: 21-21-21Përbërja: Alumin..
€30.00
Brand: Speedo
Shorce noti për fëmijë Dizajn shumë origjinalRrip brezi për një përshtatje më të mirëPërbërë nga pëlhura Speedo Endurance®+ e cila është 100% rezistente ndaj kloritPëlhura është rezistente ndaj rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB Jammers / këmbë të gjataNgjyra: e kaltër e mbyllur..
€25.00
Brand: Speedo
Shorce noti për fëmijë të prodhuara nga materiali Endurance®10 sipas standardit Oeko-Tex®, me funksion Creora®HighClo™ rezistent ndaj kloritQepje të sheshta, me gërvishtje të ulëtRrip i rregullueshëm me gjerësiMateriali: 80% poliamid, 20% elastan (Creora HighClo)Ngjyra: E zezë..
€21.00
Brand: Speedo
Për fëmijë (2-3 vjeçare dhe 4-5 vjeçare)Ngjyra: e gjelbërtMateriali: Poliester..
€28.00
Brand: Speedo
Të lehta dhe që thahen shpejtëVrima në pjesën e poshtme që e largon ujin shumë shpejtë..
€18.00
Brand: Speedo
Për moshat 12-24 muaj, deri në 15 kg.PVC me cilësi të lartë me valvola sigurieFëmijët duhet të jenë nën mbikëqyrje kur përdorin këtë produktProdhuar sipas standardeve australiane dhe evropiane të sigurisë..
€27.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UV..
€11.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UVMosha: 6-14 vjeça..
€11.00
Brand: Speedo
Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtë.Ura e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreLentet e kuqe ofrojnë kontrast maksimal dhe thellësi të shikimit.I përshtatshëm për not brenda dhe jashtë.Lente kundër mjegullës me 100% Mbrojtje UVMosha: 6-14 vjeça..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Brand: Speedo
E përkryer për notarët e hershëm, të cilët u japin fëmijëve një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Rripi i vetëm me kokë lejon montim të lehtëUra e rregullueshme e hundës për t'iu përshtatur një sërë formash fytyreTeknologji kundër mjegullësMbrojtje UV 380Mosha: 6-..
€11.00
Prej 1 deri 12 nga 89 (8 faqe)