Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Aksesorë

Brand: Toorx
I përshtatshëm për gjimnastikë, aerobik dhe për ushtrime në shtëpi.Materiali me cilësi të lartë siguron një kapje të rehatshme dhe të sigurtë gjatë ushtrimeve dinamike...
€25.00
Brand: Toorx
I përshtatshëm për gjimnastikë, aerobik dhe për ushtrime në shtëpi.Materiali me cilësi të lartë siguron një kapje të rehatshme dhe të sigurtë gjatë ushtrimeve dinamike...
€10.00
Brand: Molten
I përshtatshëm për stërvitjeSipërfaqja e jashtme: e butë, e këndshme në prekje32 panele pesëkëndësheNdërtimi: i qepur me makinëMiratuar nga IHFMateriali: lëkurë PU me cilësi të lartë, e këndshme në prekjeMadhësia 2 - për fillestarët, djemtë 12 - 16 vjeç, vajzat mbi 14 vjeçPerimetri (cm): 54 -..
€20.00
Brand: Molten
Madhësia: 4 | Vendi i përdorimit: jashtëTop për stërvitjeKonstruksion klasik i paneleve 32Të qepura me dorëKarakteristika të mira të lojës për shkak të strukturës së sipërfaqesQëndrueshmëri e mirëMateriali PU/PVC..
€14.00
Brand: Toorx
Gomat për rezistencë Toorx ofron mundësinë për t'u stërvitur në mënyrë funksionale, fleksibël dhe për të kryer ushtrime rehabilitimi dhe crossfit. Gomat elastike kabë rezistencë shtesë të fortë dhe janë me material prej latexi. Përmasat: 2080 x 4.5 x 64 mm...
€30.00
Litar kërcimi me ngjyra - 3m
E fundit
Brand: Haest
Materiali: Plastike Lloji i dorezës: Dorezë plastike Ngjyrë: Portokalli Gjatësia: 3 m..
€2.50
• Me rrip velcro të rregullueshëm • Materialet: neoprene..
€10.00
• Rrip velcro i rregullueshëm që ngjitet për më shumë rehati • Materiali: neoprene..
€10.00
• Me rrip të rregullueshëm për rehati optimale • Materialet: lëkurë, material elastik (elastan)..
€10.00
• Me shirit ngjitës të rregullueshëm për rehati maksimale. • Materiali: lëkurë dhe material elastik...
€10.00
Brand: Alin Sport
Emërtimi Barkodi Çmimi Pesha hex dumbells 7.5 kg 0000000016240 30.00 Pesha hex dumbells 17.5kg 0000000016245 70.00 Pesha hex dumbells 20kg 0000000016246 ..
€30.00
Brand: Haest
Materiali:         Tel çelikuNgjyra:             KaltërtGjatësia:           3m..
€8.00
Prej 1 deri 12 nga 88 (8 faqe)