You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Accessories

Mögliche Optionen

Doreza VIKING Y BARRY green

Kodi i produktit: 5901115755142

18,00€


Helmeta PSP URBAN RADICAL black-green 53-55

Modeli: Polisport

Kodi i produktit: 56044150855299

23,00€

Brendi                    Polisport

Kodi                       56044150855299

Pesha                    230 gr

Konstruksioni      Hardshell

Madhesia             53-55


Out of stock

Helmeta PSP URBAN RADICAL orange-green 53-55

Modeli: Polisport

Kodi i produktit: 56044150855366

23,00€

Brendi                    Polisport

Kodi                       56044150855366

Pesha                    230 gr

Konstruksioni      Hardshell

Madhesia             53-55


Helmeta PSP URBAN RADICAL white-orange 53-55

Modeli: Polisport

Kodi i produktit: 56044150855433

23,00€

Brendi                    Polisport

Kodi                       56044150855433

Pesha                    230 gr

Konstruksioni      Hardshell

Madhesia             53-55


LMX 201 A

Kodi i produktit: LMX 201 A

70,00€

E pershtatshme per femije te moshes 1 deri në 3 vjeç

Ajo shndërrohet në një biçikletë me tri rrota duke hequr dorezen dhe rrethojen

Shporta e përparme dhe e pasme

Materiali: plastike dhe metali

Rrota e përparme 12 "pasme 10"

Rrotat janënga plastika me gome

Dorezë shtytëse

Lodra ne pjesen e perparme

70,00€

LMX 800A

Kodi i produktit: LMX 800A

120,00€

Ulesja revolucionare me rrotullim 360˚ qe mundesone femiju te jete I kthyer kah prindi

Doreza e rahatshme me mundesine e rregullimit te lartesise

Zilja ne dorez

Tenda per mbrojtjen nga dielli

E pershtatshme per femije te moshes 1,5-5 vjeç me peshe maksimale 25 kg

Gomat e perparme 12” ndersa te mbrapmet 10” (me gome te brendshme)

Pesha e paisjes 12 kg

120,00€

Lodra SEA SQUAD WATER BALLS JU MULTI

Modeli: Speedo

Kodi i produktit: 5051746936905

9,50€

Brendi        Speedo

Kodi            5051746936905

Ngjyra        Disa ngjyra

Per              Femije


Qanta DUFFEL BAG AU GREY/BLUE ONESZ

Modeli: Speedo

Kodi i produktit: 5053744314853

40,00€

Brendi           Speedo

Kodi               5053744258355

Ngjyra           E Kaltert


Info :

            E lehte dhe rezistente ndaj ujit

            Rripi i ndyshueshem

            30 litra kapacitet


Prej 9 deri 16 nga 37 (5 faqe)