You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Pajisje Sportive

Bicikleta Magnetike Nordicktrack GX 2.7U

Kodi i produktit: 0043619391060

600,00€

Brendi                Nordicktrack

Kodi                    0043619391060

Max. Pesha        125 kg

Dimenzionet      114 x 55 x 148 cm


Makina per ushtrime HG-525L2 CLASSIC

Modeli: Orion

Kodi i produktit: 6903111179327

850,00€

Brendi            Orion

Kodi                6903111179327

Pesha             60 kg

Informacioni

                        22 ushtrime te ndryshme

                        E pershtatshme per trajnimin e te gjitha grupeve te muskujve

                        Pesha maksimale e perdoruesit eshte 150 kg


Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397568513

2.406,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397568513
 Ngjyra
E Zeze
 Informata Dizajnuar per zyre dhe persona qe deshirojne te jene me aktiv

Pesha te dores 1x 1kg

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 6933879326671

2,00€
 Brendi
ACTUELL
 Pesha 1 KG
 Kodi 6933879326671

AB Roller Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551331

50,00€


50,00€

Aerobic stick 7360-187

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397381778

25,00€
 Brendi
Ketler
 Kodi 4001397381778
 Ngjyra
E Bardhe / E kalter
 Gjatesia 128 cm
 Pershtatshme per
Aerobik, koordinim, kondecion, fuqi

Airpad AHF 043

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991443

15,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri 33cm
 Kodi 8029975991443
15,00€

Banka HECTOR 7707-790

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397489993

450,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397489993
 Ngjyra
E Zeze
Out of stock
Prej 1 deri 8 nga 75 (10 faqe)