Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK

Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
Kapelë për not, për flokë të gjata / Speedo - PRT LONG HAIR CAP AF PURPLE/PINK
  • Barkodi: 5059937304502
€18.00

Ideale për flokë të mesme dhe të gjatë.

Ofron rehati dhe përshtatje superiore

Kapela ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga klori