Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Mini stepper STEP-UP

Mini stepper STEP-UP
Mini stepper STEP-UP
E fundit
Mini stepper STEP-UP
Mini stepper STEP-UP
Mini stepper STEP-UP
  • Barkodi: 8029975970271
€77.00

Sistemi i frenimit: pistona hidraulikë –

Pesha maksimale e përdoruesit: 100 kg.

Përdorimi: për të tonifikuar, të pasmet, kofshët dhe këmbët

Konsola tregon informacionin e mëposhtëm: numrin e hapave në minutë dhe konsumin e kalorive