You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Litare per kercim me peshe AHF 058

Litare per kercim me peshe AHF 058

Brand: Toorx

Model: 8029975991597

11,50€
 Brendi
Toorox
 Pesha 250 g
 Kodi 8029975991597
11,50€
Qanta krahu per telefona mobil AHF-092

Qanta krahu per telefona mobil AHF-092

Brand: Toorx

Model: 8029975996028

5,50€
 Brendi
Toorox
 Kodi 8029975996028
5,50€
Pilates gjysemroll AHF 100

Pilates gjysemroll AHF 100

Brand: Toorx

Model: 8029975992945

18,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri15x90 cm
 Kodi 8029975992945
 NgjyraKalter
18,00€
Pilates roll AHF 099

Pilates roll AHF 099

Brand: Toorx

Model: 8029975992921

23,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri 15x90 cm
 Kodi 8029975992921
 Ngjyra Argjend / Kalter
23,00€
Pilates roll AHF 098

Pilates roll AHF 098

Brand: Toorx

Model: 8029975992914

25,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri 15x45 cm
 Kodi 8029975992914
 Ngjyra Argjend / Kalter
25,00€
Airpad AHF 043

Airpad AHF 043

Brand: Toorx

Model: 8029975991443

15,00€
 Brendi
Toorox
 Diametri 33cm
 Kodi 8029975991443
15,00€
Litar per crossfit BR-5015 ø

Litar per crossfit BR-5015 ø

Brand: Toorx

Model: 8029975992907

157,50€ 175,00€
 Brendi
Toorx
 Kodi 8029975992907
 Dimensionet
50mm x 15mt
 Pershkrimi Eshte ideale per ushtrimin dhe perforcimin e muskujve te kraharorit
 Materiali
Poliester
Zbritje!
-10%
157,50€ 175,00€

Available Options

Kostime te larjes MONOGRAM MSBK AF BLACK/YELLOW

Kostime te larjes MONOGRAM MSBK AF BLACK/YELLOW

Brand: Speedo

Model: 5053744137629

33,30€ 37,00€
 Brendi
Speedo
 Ngjyra Verdhe dhe Zi
 Kodi
5053744137629
Zbritje!
-10%
33,30€ 37,00€
 Micro Mini basket NBA LOGOMAN

Micro Mini basket NBA LOGOMAN

Brand: Spalding

Model: 029321776029

13,50€ 15,00€


Zbritje!
-10%
13,50€ 15,00€
 Micro Mini Basket Warriors

Micro Mini Basket Warriors

Brand: Spalding

Model: 029321776425

13,50€ 15,00€


Zbritje!
-10%
13,50€ 15,00€
 MOLTEN F5V4800

MOLTEN F5V4800

Brand: Molten

Model: F5V4800

49,50€ 55,00€


Zbritje!
-10%
49,50€ 55,00€
 MOLTEN F5V5000

MOLTEN F5V5000

Brand: Molten

Model: F5V5000

67,50€ 75,00€


Zbritje!
-10%
67,50€ 75,00€
 SPEEDO POWER PADDLE

SPEEDO POWER PADDLE

Brand: Speedo

Model: 5051746549273

13,50€ 15,00€


Zbritje!
-10%
13,50€ 15,00€
 SPEEDO WOGGLE XU ASSORTED

SPEEDO WOGGLE XU ASSORTED

Brand: Speedo

Model: 5051746786418

7,65€ 8,50€


Zbritje!
-10%
7,65€ 8,50€
Qanta VÖLKL

Qanta VÖLKL

Model: 821264665114

22,50€ 25,00€


Zbritje!
-10%
22,50€ 25,00€
Qanta VÖLKL RACE TEAM

Qanta VÖLKL RACE TEAM

Model: 821264665183

63,00€ 70,00€


Zbritje!
-10%
63,00€ 70,00€
Toorx Power Band

Toorx Power Band

Model: 8029975993430

6,75€ 7,50€


Zbritje!
-10%
6,75€ 7,50€
TOORX FITNESS MAT

TOORX FITNESS MAT

Model: 8029975991726

18,00€ 20,00€


Zbritje!
-10%
18,00€ 20,00€
Toorx Power Band 22 mm

Toorx Power Band 22 mm

Model: 8029975993447

11,25€ 12,50€


Zbritje!
-10%
11,25€ 12,50€
VERIGA CITY TRACK

VERIGA CITY TRACK

Model: 3838723277396

16,20€ 18,00€


Zbritje!
-10%
16,20€ 18,00€
SPEEDO JET V2 GOG JU BLUE/RED ONESZ

SPEEDO JET V2 GOG JU BLUE/RED ONESZ

Brand: Speedo

Model: 5053744337203

6,30€ 7,00€


Zbritje!
-10%
6,30€ 7,00€
SPALDING Downtown

SPALDING Downtown

Brand: Spalding

Model: 029321832053

10,80€ 12,00€


Zbritje!
-10%
10,80€ 12,00€
ALPINA CARAVELLE MAN

ALPINA CARAVELLE MAN

Model: 0BIC-1932-BLK

144,00€ 160,00€


Zbritje!
-10%
144,00€ 160,00€
SPEEDO JET V2 GOG JU PINK/BLUE ONESZ

SPEEDO JET V2 GOG JU PINK/BLUE ONESZ

Brand: Speedo

Model: 5053744337180

0,00€


0,00€