You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Available Options

HARROWS / STEELTIP BRASS MATRIX (20gr, 22gr, 24gr & 26gr)

HARROWS / STEELTIP BRASS MATRIX (20gr, 22gr, 24gr & 26gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626009107

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 
5017626009107


Diametri: 20gr 8.2mm, 22gr 8.7mm, 24gr 9.2mm, 26gr 9.6mm

Gjatësia: 20gr 57mm, 22gr 56mm, 24gr 56mm, 26gr 55mm

12,00€
Harrows - PRO MATCHPLAY

Harrows - PRO MATCHPLAY

Brand: Harrows

Model: 5017626009688

65,00€

Harrows Pro Match Play Dartboard është prodhuar sipas Specifikimeve të Turneut Ndërkombëtar. Është një pllakë me densitet të lartë e cila përmban ndarës të telave me thikë dhe një unazë me numër të ulët shkëlqimi.


Brendi: Harrows

Kodi: 5017626009688

Densitet i lartë

Pa kapëse

Unaza numerike me shkëlqim të ulët

65,00€

Available Options

HARROWS / STEELTIP BRASS CLUB - (22 gr, 23gr & 24gr)

HARROWS / STEELTIP BRASS CLUB - (22 gr, 23gr & 24gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626013265

10,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013265


Diametri: 22gr 9.4mm, 23gr 9.2mm & 24gr 9.4mm

Gjatësia: 22gr 48mm, 23gr 52mm & 24gr 52mm

10,00€
Mbrojtëse futbolli - Isula

Mbrojtëse futbolli - Isula

Model: 0000000S05702

10,00€

Brendi: Isula

Kodi: 0000000S05702

Mbështetje e lehtë dhe e qëndrueshme e guaskës së përparme të prodhuar me materialet EVA – së, e cila ofron mbrojtje maksimale

10,00€

Available Options

Harrows / Softip Silver Arrow (14gr & 16gr)

Harrows / Softip Silver Arrow (14gr & 16gr)

Model: 5017626006854

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626006854


Diametri: 14gr 7.6mm & 16gr 7.9 mm

Gjatësia: 14gr 43mm & 16gr 46mm

12,00€

Available Options

Harrows / Softip Pirate darts (16 gr & 18gr)

Harrows / Softip Pirate darts (16 gr & 18gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626010318

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626010318


Diametri: 16gr & 18gr 8.2 mm

Gjatësia: 16gr 46 & 18gr 49mm

12,00€
Harrows / Softip Pirate darts - 18gr

Harrows / Softip Pirate darts - 18gr

Brand: Harrows

Model: 5017626002801

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626002801


Diametri: 8.2 mm

Gjatësia: 49mm

12,00€

Available Options

Harrows / Softip Matrix darts (16 gr & 18gr)

Harrows / Softip Matrix darts (16 gr & 18gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626007103

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626007103


Diametri: 16gr 8.2 dhe 18gr 8.2 mm


Gjatësia: 16gr 46mm dhe 18gr 51mm

12,00€
Harrows / Softip Mikro Points maje 1/1000 EA339HL

Harrows / Softip Mikro Points maje 1/1000 EA339HL

Brand: Harrows

Model: 7767846402834

12,00€

Brendi: Harrows

Kodi: 7767846402834

Gjatësia: 13mm

12,00€
Harrows / Softip DIMPLE Points maje 2 BA 1/1000

Harrows / Softip DIMPLE Points maje 2 BA 1/1000

Brand: Harrows

Model: DIMPLE EA337L

13,00€

Brendi: Harrows

Kodi: DIMPLE EA337L

Gjatësia: 26mm

13,00€
Harrows / Softip Dimple points - maje 1/4

Harrows / Softip Dimple points - maje 1/4

Brand: Harrows

Model: 000000EA337LQ

13,00€

Brendi: Harrows

Kodi: 000000EA337LQ

Kompleti 100 copë

Lloji: 1/4 (diametri 6.6 mm)

13,00€

Available Options

Harrows / Softip CLUB BRASS (18gr & 18gk)

Harrows / Softip CLUB BRASS (18gr & 18gk)

Brand: Harrows

Model: 5017626014743

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626014743

Diametri: 16gr 7.9 dhe 16gk 8.1 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 16

12,00€

Available Options

Harrows / Softip CLUB BRASS (16gr & 16gk)

Harrows / Softip CLUB BRASS (16gr & 16gk)

Brand: Harrows

Model: 5017626014736

10,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626014736

Diametri: 16gr: 7.9 dhe 16gk: 8.1 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 16

10,00€

Available Options

Harrows - Softip Black Arrow (14gr dhe 16 gr)

Harrows - Softip Black Arrow (14gr dhe 16 gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626013227

12,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013227

Diametri: 7.9 mm

Gjatësia: 46mm

Pesha: 14gr dhe 16gr

12,00€

Available Options

Harrows - SOFTIP NOBLE (18gr dhe 20gr)

Harrows - SOFTIP NOBLE (18gr dhe 20gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626025596

80,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626025596

Fuçi tungsteni: 90%.

Boshte karboni supergrip dhe pendë fisnike

Finiturë e zezë, argjendi dhe ari

Përpara me konik dhe mbrapa me unazë

80,00€
Flutura pikado / Harrows - Click Red

Flutura pikado / Harrows - Click Red

Brand: Harrows

Model: 5017626023578

6,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626023578

Ngjyra: e Kuqe

Forma e fluturave: Standarde

Materiali: 100 Micron

 

Prodhuar me me materiale super të forta modern

Fluturimet nuk do të hiqen gjatë lojës

6,00€
Flutura pikado / Harrows - CLICK Black

Flutura pikado / Harrows - CLICK Black

Brand: Harrows

Model: 5017626011742

7,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626011742


Prodhuar me me materiale super të forta modern

Fluturimet nuk do të hiqen gjatë lojës

7,00€
Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Brand: Harrows

Model: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Brand: Harrows

Model: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Brand: Harrows

Model: 5017626016815

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626016815

Pesha: 0.7 gram

Trashësia: 100 mikron

Ngjyra e kuqe

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Flutura per pikado / Harrows - VELOS

Brand: Harrows

Model: 5017626016815

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626016815

Pesha: 0.7 gram.

Trashësia: 100 mikron.

Ngjyra e verdhë.

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Flutura per pikado / Harrows - QUADRO

Brand: Harrows

Model: 5017626000012

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626000012

Madhësia: Standart

Trashësia: 100 mikron

1,00€
Flutura / Harrows - TRIPACK CARBON

Flutura / Harrows - TRIPACK CARBON

Brand: Harrows

Model: 5017626013647

3,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013647


Set me 9 flutura Harrows

Seria e karbonit

Fluturime 100 mikronësh

3 x 3 variante ngjyrash

3,00€
Top Volejbolli / Spalding - EXREME PRO

Top Volejbolli / Spalding - EXREME PRO

Brand: Spalding

Model: 29321721982

18,00€
 • E përkryer për lojëra të brendshme dhe të jashtme
 • Prodhuar me makinë të qepur
 • Mbulesë TPE e veshur me shkumë, me prekje të butë
 • Madhësia dhe pesha zyrtare
18,00€
Flutura TRIPACK RETINA / Harrows

Flutura TRIPACK RETINA / Harrows

Brand: Harrows

Model: 5017626013616

3,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626013616

Ngjyra e fluturave: Blu, E kuqe, Transparente

Forma e Fluturave: Standard 6
Materiali i fluturave: 100 Micron


3,00€
Biçikleta POLAR SONIC 26 anthracite-blue 20

Biçikleta POLAR SONIC 26 anthracite-blue 20

Brand: Polar

Model: 8605006495274

183,00€ 215,00€

POLAR SONIC 26, një model nga seria Polar Slope e projektuar posaçërisht, është i përshtatshëm si për të rriturit ashtu edhe për moshat 10/11 + vjet / lartësia 145+ cm. Polar Sonic 26 është një biçikletë konstruktive, kompakte dhe praktike, e krijuar për të rriturit më të shkurtër dhe juniorë të avancuar si një model kalimtar në rrota 26 ". Komponentët e saktë dhe të qëndrueshëm të Shimano me 18 shpejtësi, frenat dhe levat e frenave të aluminit Promax, si dhe rrotat me buzë me mure të dyfishta, janë një mbështetje e besueshme në këtë biçikletë për përdorimin e saj të përditshem

Zbritje!
-14%
183,00€ 215,00€
 Spare Silicone Strap

Spare Silicone Strap

Brand: Speedo

Model: 5050995822076

3,00€ 3,50€

Brendi          Speedo

Ngjyra          E Zeze

Kodi              5050995822076


Zbritje!
-14%
3,00€ 3,50€

Available Options

 SPEEDO POWER PADDLE

SPEEDO POWER PADDLE

Brand: Speedo

Model: 5051746549273

13,00€ 15,00€


Zbritje!
-13%
13,00€ 15,00€
 SPEEDO WOGGLE XU ASSORTED

SPEEDO WOGGLE XU ASSORTED

Brand: Speedo

Model: 5051746786418

7,50€ 8,50€

Brendi: Speedo

Kodi: 5051746786418

Zbritje!
-11%
7,50€ 8,50€
Bicikleta 26 ULTRA TONUS 2020 PINK MATT 420 MM

Bicikleta 26 ULTRA TONUS 2020 PINK MATT 420 MM

Model: 13065

200,00€ 235,00€

Kodi: 13065
Ngjyra: Rozë

Zbritje!
-14%
200,00€ 235,00€
Peshkir SPEEDO black/white

Peshkir SPEEDO black/white

Brand: Speedo

Model: 5053744632759

19,00€ 22,00€

E bute dhe absorbuese.

I gjithanshëm - i përshtatshëm për përdorim në pishinë, palestër ose plazh

Përmasat - 70 cm x 140 cm

Zbritje!
-13%
19,00€ 22,00€
Ankle Training Band

Ankle Training Band

Brand: Speedo

Model: 5053744486369

4,00€ 4,50€

Brendi          Speedo

Ngjyra          E Kuqe

Kodi              5053744486369


Zbritje!
-11%
4,00€ 4,50€
Aquapulse Pro Mirror

Aquapulse Pro Mirror

Brand: Speedo

Model: 5053744510200

29,00€ 32,00€

Brendi          Speedo

Ngjyra          E Argjend


Syze Aquapulse Pro nga Speedo, të përshtatshme për notues profesionist.

Ngjyra: Argjendtë (hirtë)

Materiali i shiritit: Silikon

Teknologjitë: 100% UV mbrojtje ndaj dritës, Kundër mjegullës (avullimit), IQfit™ 3D

Madhësia :  Për të rritur (standard)

Zbritje!
-9%
29,00€ 32,00€
Aquapulse Pro Mirror

Aquapulse Pro Mirror

Brand: Speedo

Model: 5053744510217

25,00€ 28,00€

Brendi          Speedo

Ngjyra          Pembe / E Paster

Kodi              5053744510217


Zbritje!
-10%
25,00€ 28,00€

Available Options

ATAMI II MAX AF NAVY/WHITE

ATAMI II MAX AF NAVY/WHITE

Brand: Speedo

Model: 5053744049632

15,00€ 20,00€

Brendi: Speedo

Kodi: 5053744049632

Zbritje!
-25%
15,00€ 20,00€
BECO DIVE MONSTER STICKS

BECO DIVE MONSTER STICKS

Brand: Speedo

Model: 4013368960516

12,00€ 14,00€
 Brendi
Speedo
 Materiali Plastik
 Kodi
4013368960516
Zbritje!
-14%
12,00€ 14,00€
BIC.CAIMAN HELIUM 26 FS black-blue 21

BIC.CAIMAN HELIUM 26 FS black-blue 21

Model: 8605006413261

187,00€ 220,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26" 18"

Korniza:HI-TEN çeliku

Piruni: HI-TEN çeliku

Dhëmbëzori i prapëm:SHIMANO RD-TY21-B - 6

DHëmbëzori i përparëm:POWER TOP PULL 48T 28.6

Ndërimi i shpejtësisë:SHIMANO SL-TX30 3x6

Indeksi me 6 shpejtësi 14-28T

Frenat: V-frena ALU

Udhëtoni: ÇELIK 48x38x28T 170mm

Timoni: Çelik 620 mm

Gypi i ulëses:Çeliku 25.4x300mm

Kushineta/Boshti i kokës së mesme: Semi CARTRIDGE / 5 PIECES

Pesha:16.4 kg

Amortizatori: ZOOM

Gomat: 26x2.10

Pedalet MTB PVC

Zbritje!
-15%
187,00€ 220,00€
Bicikleta BOOSTER GALAXY FS DISK blue - 18

Bicikleta BOOSTER GALAXY FS DISK blue - 18

Brand: Booster

Model: 8605006408298

183,00€ 215,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: MODE AMORTIZER MD-711G 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulëse: FERRO MTB

Rrethi:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H WITH ECCENTRIC

Dorëzat e frenave: PVC-ALU

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Zbritje!
-14%
183,00€ 215,00€
Bicikleta BOOSTER GALAXY red - 18

Bicikleta BOOSTER GALAXY red - 18

Brand: Booster

Model: 8605006463327

162,00€ 190,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulëse: FERRO MTB

Rrethi:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Zbritje!
-14%
162,00€ 190,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA / 200 - turquoise

Bicikletë BOOSTER PLASMA / 200 - turquoise

Brand: Booster

Model: 8605006441004

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje!
-14%
149,00€ 175,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - black-green

Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - black-green

Brand: Booster

Model: 8605006441387

166,00€ 195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24"

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
166,00€ 195,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - black-pink

Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - black-pink

Brand: Booster

Model: 8605006439827

166,00€ 195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
166,00€ 195,00€
Bicikletë Booster Plasma / 240 - green - 18

Bicikletë Booster Plasma / 240 - green - 18

Brand: Booster

Model: 8605006426469

166,00€ 195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’ 

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
166,00€ 195,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - pink - 18

Bicikletë BOOSTER PLASMA / 240 - pink - 18

Brand: Booster

Model: 8605006419416

166,00€ 195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
166,00€ 195,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA /200 - blue - 18

Bicikletë BOOSTER PLASMA /200 - blue - 18

Brand: Booster

Model: 8605006420436

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/40mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: STEEL 36T 140mm

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
149,00€ 175,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA /200 - pink - 18

Bicikletë BOOSTER PLASMA /200 - pink - 18

Brand: Booster

Model: 8605006420405

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/40mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: STEEL 36T 140mm

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Pedalet: KIDS PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje!
-14%
149,00€ 175,00€
Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 red - 18

Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 red - 18

Brand: Booster

Model: 8605006444876

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje!
-14%
149,00€ 175,00€
Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 yellow - 18

Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 yellow - 18

Brand: Booster

Model: 8605006438530

150,00€ 176,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje!
-14%
150,00€ 176,00€
Bicikletë BOOSTER PLASMA 240 / orange - 18

Bicikletë BOOSTER PLASMA 240 / orange - 18

Brand: Booster

Model: 8605006441011

166,00€ 195,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
166,00€ 195,00€
Bicikleta BOOSTER PLASMA 240 black-pink - 20

Bicikleta BOOSTER PLASMA 240 black-pink - 20

Brand: Booster

Model: 8605006445460

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje!
-14%
149,00€ 175,00€
BIÇIKLETA KDS-2750-MD 20" NE/YEL/BLK / Bisan

BIÇIKLETA KDS-2750-MD 20" NE/YEL/BLK / Bisan

Brand: Bisan

Model: 000275D202002

208,50€ 245,00€

Madhësia e rrotës: 20"

Korniza: Çelik / Çelik

Rima: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SUNRUN (3X7)

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SUNRUN

Dhëmbëzori i pasëm: SUNRUN

Tubi drejtues: Çelik/Çelik (24-34-42T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 12.6

Zbritje!
-14%
208,50€ 245,00€
BIÇIKLETA KDS-2750-V 20" BLK/ RED / Bisan

BIÇIKLETA KDS-2750-V 20" BLK/ RED / Bisan

Brand: Bisan

Model: 000275V203804

196,00€ 230,00€

Madhësia e rrotës: 20"

Korniza: Çelik / Çelik

Rima: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SUNRUN (3X7)

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SUNRUN

Dhëmbëzori i pasëm: SUNRUN

Tubi drejtues: Çelik/Çelik (24-34-42T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 12.6

Zbritje!
-14%
196,00€ 230,00€
BIÇIKLETA KDS-2750-V 20"BLK/ORNG / Bisan

BIÇIKLETA KDS-2750-V 20"BLK/ORNG / Bisan

Brand: Bisan

Model: 000275V203806

196,00€ 230,00€

Madhësia e rrotës: 20"

Korniza: Çelik / Çelik

Rima: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SUNRUN (3X7)

Kushineta e Pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SUNRUN

Dhëmbëzori i pasëm: SUNRUN

Tubi drejtues: Çelik/Çelik (24-34-42T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 12.6

Zbritje!
-14%
196,00€ 230,00€
BIÇIKLETA KDX-2600-V 20"BLK/GRN / Bisan

BIÇIKLETA KDX-2600-V 20"BLK/GRN / Bisan

Brand: Bisan

Model: 0026X20280354

230,00€ 270,00€

Madhësia e rrotës: 20"

Korniza: ALLOY 6061

Rima: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: Shimano SL-RV200-7R

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TORUNEY FD-TY300

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TORUNEY FD-TY300

Tubi drejtues: Çelik/Çelik (24-34-42T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 13.62

Zbritje!
-14%
230,00€ 270,00€
SINTETIC GYT

SINTETIC GYT

Brand: Babolat

Model: 3324920136777

0,20€

Brendi: Babolat

Kodi: 3324920136777
Ngjyra: e Kaltër

0,20€

Available Options

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Brand: Dosmai

Model: 3918101000111

23,00€

Brendi                Dosmai

Kodi                    3918101000111

Dimensionet    100x100x2.6cm dhe 4cm


23,00€
Flights RADICAL

Flights RADICAL

Brand: Harrows

Model: 5017626000081

4,00€


Out of stock
4,00€
Reketa pingpongu WALDNER 600 ATTACK

Reketa pingpongu WALDNER 600 ATTACK

Brand: Donic

Model: 4000885338621

15,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885338621

Doreza           Concave

Druri               Vario

Shpejtesia      60

Rrotullimi       60

Kontrolli         70


Out of stock
15,00€

Available Options

Dosmai Bandazh boksi 5mt KO-363

Dosmai Bandazh boksi 5mt KO-363

Brand: Dosmai

Model: 8680034259524

5,00€

Brendi              Dosmai

Kodi                  8680034259524

Informacione  8-9 gr/m flexible special knitted fabric: 5x500 cm.


5,00€
Topa pingpongu DONIC PRESTIGE

Topa pingpongu DONIC PRESTIGE

Brand: Donic

Model: 4000885832204

2,60€

Brendi             Donic

Kodi                 4000885832204

Materiali         Celulose


Out of stock
2,60€
Top per masazh BB-012BL-B

Top per masazh BB-012BL-B

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280690468

3,50€

Brendi             Body Sculpture

Kodi                 0715280690468

Ngjyra             Blue


3,50€
SKI SC FAZE II team blue-ultralime yellow-illuminator red chrome S1

SKI SC FAZE II team blue-ultralime yellow-illuminator red chrome S1

Brand: Scott

Model: 7615523241361

55,00€


55,00€
Bishta metali AZTEC

Bishta metali AZTEC

Brand: Harrows

Model: 5017626000500

3,00€
 Brendi
Harrows
 Informata46 mm , 2 g
 Kodi
5017626000500
Out of stock
3,00€
Doreza dyanesore per maqina MDN

Doreza dyanesore per maqina MDN

Brand: Toorx

Model: 8029975999258

32,00€

Doreza e dyfishtë ka një dorezë uretani.

Është bërë nga materiali me cilësi të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri.

Ideale për ata që duan të kryejnë tërheqje me rezultate optimale.

Për përdorim me një multi-stacion të drejtuar nga kabllo.

Out of stock
32,00€
Syza skijimi SC FAZE II merlot red-enhancer purple chrome

Syza skijimi SC FAZE II merlot red-enhancer purple chrome

Brand: Scott

Model: 7613368576280

50,00€
 Brendi
 Scott
 Kodi 761336857628
 Madhesia  Mesme
 Lensi  Zeze , Sferike
 Karakteristikat  No-slip silicone strap,Fit System,NoFog Anti-Fog lens treatment,SCOTT Amplifier Lens Technology
 Kellefi  Scott Microfiber
Out of stock
50,00€
Bishta metali COLETTE

Bishta metali COLETTE

Brand: Harrows

Model: 5017626000258

3,50€
 Brendi
Harrows
 Informata47 mm , 1.8 g
 Kodi
5017626000258
3,50€
Bandana SKULL black-white (Regular)

Bandana SKULL black-white (Regular)

Brand: VIKING

Model: 5901115789734

8,00€


8,00€
Doreza per gomat pilates AHF-141

Doreza per gomat pilates AHF-141

Brand: Toorx

Model: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

5,00€

Available Options

Helmeta skijimi MRK SQUAD black

Helmeta skijimi MRK SQUAD black

Brand: Marker

Model: 0821295072004

65,00€

Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.

Pesha : 560 g(L), 500g(M)

Karakteristika : 

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim Xdry Performance

65,00€
Syza SKI SC MUSE black-enhancer S2

Syza SKI SC MUSE black-enhancer S2

Brand: Scott

Model: 7613368557623

30,00€


Out of stock
30,00€
Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Brand: Toorx

Model: 8029975990484

25,00€
 Brendi
Toorox
 Informata Permban gjerat themelore per praktimin e jogas. 
 Kodi 8029975990484
25,00€
Litare per kercim speed rope AHF 016

Litare per kercim speed rope AHF 016

Brand: Toorx

Model: 8029975990774

4,00€
 Brendi
Toorox
 Informata Litari prej PVC , i pershtatshem per cfaredo fitnes ushtrime
 Kodi 8029975990774
4,00€
Deluxe Ventilator Mesh Bag

Deluxe Ventilator Mesh Bag

Brand: Speedo

Model: 5053744268828

16,00€ 19,00€

Brendi          Speedo

Ngjyra          E Kaltert e mbyllur

Kodi              5053744268828


Zbritje!
-15%
16,00€ 19,00€
Aquapulse Pro

Aquapulse Pro

Brand: Speedo

Model: 5053744510255

24,00€

Brendi          Speedo

Ngjyra          E Zeze / E Kaltert

Kodi              5053744510255


Out of stock
24,00€
Qanta SC GUIDE AP 40 dark grey-burnt orange 18

Qanta SC GUIDE AP 40 dark grey-burnt orange 18

Brand: Scott

Model: 7613317866592

200,00€

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • SCOTT Alpride Airbag System 2.0
 • Fishekët e përfshirë
 • Sistemi Alpride 1130 g
 • Çantë shpine 1720 g
 • 40L
 • Zinxhir i gjatë anësor për akses të lehtë
 • Sistemi i bartjes së skive me kornizë diagonale/A
 • Sistemi i bartjes së dëborës/kaskës
200,00€
Top basketbolli Cleveland 83-218Z

Top basketbolli Cleveland 83-218Z

Brand: Spalding

Model: 29321832183

14,00€
 Brendi
Spalding
 Madhesia 7
 Kodi 29321832183
 Materiali Gomë
14,00€

Available Options

Harrows - Softip ACE (16gr dhe 18gr)

Harrows - Softip ACE (16gr dhe 18gr)

Brand: Harrows

Model: 5017626013722

16,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626025596

Diametri: 8.5mm

Gjatësia: 48mm

Pesha: 16gr dhe 18gr

16,00€
SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

SPEEDO DELUXE VENTILATMESH BAG

Brand: Speedo

Model: 5053744268842

15,50€ 18,00€
 • Përmasat: 24'' x 17''; Xhepi me zinxhir përpara: 13'' x 10''
 • Rrjetë endje e hapur për forcë dhe tharje të shpejtë
 • Çanta me rrjetë Speedo në formë klasike me stil të ri dhe materiale të përmirësuara
 • Xhep i jashtëm me zinxhir
 • Rripat e shpatullave për mbajtjen e çantës së shpinës
Zbritje!
-13%
15,50€ 18,00€

Available Options

Shorce boksi zeze BS-230

Shorce boksi zeze BS-230

Brand: Dosmai

Model: 8680034031854

14,00€


14,00€
Shufra lat me kapje anesore - Garlando

Shufra lat me kapje anesore - Garlando

Brand: Garlando

Model: 8029975951096

45,50€

Gjatësia: 85 cm

Pesha: 5 kg

Out of stock
45,50€
ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black

ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black

Brand: Dalbello

Model: 0821264707265

23,00€

ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black  Çantë klasike për këpucë skijimi shumë e përshtatshme me ndarje me zinxhir të dyfishtë e siguruar me Velcro, me sistem të ventilimit për ndarjen kryesore si dhe me rrip mbajtës për dorë dhe për supe.


Ngjyra : E zezë / hirtë/ jeshile

Pesha : 0.70 kg


Madhësia : 40 x 28 x 39 cm


Origjina : Italiane  

23,00€
Maqina multifunksionale Fitmaster 60 kg MG1041-100

Maqina multifunksionale Fitmaster 60 kg MG1041-100

Brand: Kettler

Model: 7640119481463

950,00€


Out of stock
950,00€