You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Top basketbolli / Molten B6G4500, nr.6

Top basketbolli / Molten B6G4500, nr.6

Brand: Molten

Model: 4905741848972

58,00€

Miratuar nga FIBA.

Prej lëkurës së përbërë.

Dizajn i ri i patentuar me 12 panele për kontroll më të mirë të majës së gishtave.

Sipërfaqja e sheshtë me guralecë.

Fshikëza butili.

Madhësia dhe pesha zyrtare.

Vetëm për përdorim të brendshëm.

58,00€
Padometar / Tanita AM-180E

Padometar / Tanita AM-180E

Brand: Tanita

Model: 4904785518001

120,00€

E përkryer për monitorimin e aktivitetit fizik të përditshëm

Brendi: Tanita

Përputhshme me: Telefonët intelegjent

Bateria: Litium – Ion

Lloji: Gjurmues të aktiviteteve të fitnesit

Ekrani: Digjitale

120,00€
Top Volejbolli / Molten - V5M5000

Top Volejbolli / Molten - V5M5000

Brand: Molten

Model: 4905741796020

70,00€

Teknologjia revolucionare e stabilitetit të fluturimit FLISTATEC volejbolli
FIVB e miratuar
Dizajni gjashtëkëndor i ngritur në sipërfaqen e topit përmirëson rrymën e ajrit rreth topit gjatë fluturimit 
Shtresë e re e butë dhe e trashë me mikrofibër e cila, kur kombinohet me shtresën e sigurt të plagës prej najloni dhe sipërfaqen gjashtëkëndore të dizajnuar në mënyrë unike shtresa, rrit kapjen dhe mundëson kalim më të fortë dhe më të saktë nga ana e sipërme
Konstruksion lëkure PU e laminuar me fshikëz butil
Madhësia dhe pesha zyrtare (nr.5)

70,00€
Top Volejbolli / Molten V5M4500

Top Volejbolli / Molten V5M4500

Brand: Molten

Model: 4905741795597

40,00€

Madhësia: 5

Perimetri: 65 – 67 cm

Pesha: 260 – 280 g

Plotëson të gjitha kërkesat e FIVB, mbulesa prej lëkure sintetike shumë të butë e bën topin jashtëzakonisht miqësor.

Numri i paneleve: 18

Materiali i Mbulesës: Lëkurë PU

Fshikëza: Butil

Ndërtimi: i laminuar

40,00€
Tenda për kamping / Easy Camp Fireball

Tenda për kamping / Easy Camp Fireball

Brand: Easy Camp

Model: 5709388102140

114,00€

o   Predha e tendës: 100% poliestër; brendësia e tendës: 100% poliestër; baza: 100% polietileni

o   Paneli i derës me rrjetë

Brendi

EasyCamp

Për

2 persona

Materiali

Poliestër

Përdorimet e rekomanduara për produktin

Festival, Backpacking, Trekking, Party, Camping & Hiking

Dimensionet e produktit

1,97" L x 27,95" L x 27,95" inç H

Stinët

Verore pranvere

Ngjyrë

Burgundy Red

114,00€
Top volejbolli / Mikasa - V350W

Top volejbolli / Mikasa - V350W

Brand: Mikasa

Model: 4907225861071

28,00€

Pesha dhe madhësia zyrtare (260 - 280 g, 65 - 67 cm)

 PU-material i butë i sipërm për trajtim të shkëlqyeshëm – Jashtëzakonisht të rehatshme me prekje

Panele të qepura

Miratuar nga DVV

28,00€

Available Options

Shtiza për atletik për stërvitje / Sportsystem

Shtiza për atletik për stërvitje / Sportsystem

Brand: Sportsystem

Model: 0000000S02357

135,00€

Brendi: Sportsystem

Kodi: 0000000S02357

Pesha: 500gr / 600gr

Materiali: Alumin

Përdorimi: Në shkolla dhe në klube sportive

135,00€
Kona 30cm / Sportsystem

Kona 30cm / Sportsystem

Brand: Sportsystem

Model: 0000000S02208

5,50€

Materiali: Plastike

Kodi: 0000000S02208

Ngjyra: e kuqe

Madhësia: 30cm

5,50€
Mbrojtëse për këmbë / Dosmai - KO-445, e zezë dhe të bardhë

Mbrojtëse për këmbë / Dosmai - KO-445, e zezë dhe të bardhë

Model: 8680034445460

25,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034445460

25,00€
Mbrojtëse për kokë - garuse / Dosmai KO-370, e kaltër

Mbrojtëse për kokë - garuse / Dosmai KO-370, e kaltër

Brand: Dosmai

Model: 0000000KO-370

45,00€

Është prodhuar nga materiale të posaçme të mbushura me suvatim PU+PVC 390 gr/m² për të minimizuar dëmtimet në fytyrë dhe kokë.

Falë materialit premium PU siguron përdorim afatgjatë.

45,00€
Mbrojtëse për kokë - garuse / Dosmai KO-370, e kuqe

Mbrojtëse për kokë - garuse / Dosmai KO-370, e kuqe

Brand: Dosmai

Model: 0000000KO-370

45,00€

Është prodhuar nga materiale të posaçme të mbushura me suvatim PU+PVC 390 gr/m² për të minimizuar dëmtimet në fytyrë dhe kokë.

Falë materialit premium PU siguron përdorim afatgjatë.

45,00€
Mbrojtëse për kokë / Dosmai - KO-377, e kuqe

Mbrojtëse për kokë / Dosmai - KO-377, e kuqe

Brand: Dosmai

Model: 8698991236410

45,00€

Brendi: Dosmai

Përdorimi: Taekwondo

Materiali: Mbushje elastike

45,00€

Available Options

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO445, e kuqe dhe të zezë

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO445, e kuqe dhe të zezë

Brand: Dosmai

Model: 0000000016754

30,00€

KO445 është një produkt që mund të përdoret nga të gjithë amatorët dhe profesionistët që praktikojnë Kick-box, Taekwondo, Karate dhe Ushtrojnë në thes të boksit

Materiali: 390 gr/m² lëkure PU+PVC

Falë 2 rreshtave velcro, ofron përdorim të sigurt dhe është shumë i lehtë. 

30,00€

Available Options

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO445, e zezë dhe të bardhë

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO445, e zezë dhe të bardhë

Brand: Dosmai

Model: 0000000016754

30,00€

KO445 është një produkt që mund të përdoret nga të gjithë amatorët dhe profesionistët që praktikojnë Kick-box, Taekwondo, Karate dhe Ushtrojnë në thes të boksit

Materiali: 390 gr/m² lëkure PU+PVC

Falë 2 rreshtave velcro, ofron përdorim të sigurt dhe është shumë i lehtë. 

30,00€

Available Options

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO446, e zezë dhe hiri

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO446, e zezë dhe hiri

Brand: Dosmai

Model: 0000000016755

40,00€

KO446 është një produkt që mund të përdoret nga të gjithë amatorët dhe profesionistët që praktikojnë Kick-box, Taekwondo, Karate dhe Ushtrojnë në thes të boksit

Materiali: 390 gr/m² lëkure PU+PVC

Falë 2 rreshtave velcro, ofron përdorim të sigurt dhe është shumë i lehtë. 

40,00€

Available Options

Dorëza për boks / DOSMAI - EL-346, e kaltër dhe e zezë

Dorëza për boks / DOSMAI - EL-346, e kaltër dhe e zezë

Brand: Dosmai

Model: 0392620000019

33,00€

390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale

Velcro dhe mbushje speciale

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda

33,00€

Available Options

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e zezë

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e zezë

Brand: Dosmai

Model: 6110610800000

25,00€

390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda

25,00€

Available Options

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO446, e kuqe dhe e zezë

Mbrojtëse për këmbë për sporte luftarake / KO446, e kuqe dhe e zezë

Brand: Dosmai

Model: 0000000016755

40,00€

KO446 është një produkt që mund të përdoret nga të gjithë amatorët dhe profesionistët që praktikojnë Kick-box, Taekwondo, Karate dhe Ushtrojnë në thes të boksit

Materiali: 390 gr/m² lëkure PU+PVC

Falë 2 rreshtave velcro, ofron përdorim të sigurt dhe është shumë i lehtë. 

40,00€
Dorëza për boks / Dosmai - 8oz, EL-340

Dorëza për boks / Dosmai - 8oz, EL-340

Brand: Dosmai

Model: 8680034159978

32,00€

390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda

32,00€

Available Options

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e kuqe

Dorëza për boks / Dosmai - EL-340, e kuqe

Brand: Dosmai

Model: 6110610800000

25,00€

390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda

25,00€

Available Options

Dorëza për boks / DOSMAI - EL-346, e kuqe dhe e zezë

Dorëza për boks / DOSMAI - EL-346, e kuqe dhe e zezë

Brand: Dosmai

Model: 0392620000019

33,00€

390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale

Velcro dhe mbushje speciale

6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët

10oz përdoret përgjithësisht në gara

12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda

33,00€
Thes boksi / Dosmai - 180x40cm - KT565

Thes boksi / Dosmai - 180x40cm - KT565

Brand: Dosmai

Model: 8680034019746

235,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034019746

Dimensionet: 180x40cm

235,00€
Tavolinë për lojën e futbollit (me zheton)

Tavolinë për lojën e futbollit (me zheton)

Model: 16660

900,00€

Dimensionet e jashtme: 140cm x 110cm,

Dimensionet e brendshme: 110cm x 70cm

Gjatësia e tavolinës: 80cm

Pesha: 45kg

Ekziston një hapësirë për ruajtjen e monedhave

Tavolina funksionon me energji elektrike (12V. 12.5 Amper)

900,00€
Tavolinë për lojën e futbollit

Tavolinë për lojën e futbollit

Model: 000016660

650,00€

Dimensionet e jashtme: 140cm x 80cm

Dimensionet e brendshme: 110cm x 70cm

Gjatësia e tavolinës: 90cm

Pesha: 45kg

Falë materialit plastik të përzier, posaçërisht të përdorur për lojtarët është rezistent ndaj thyerjes dhe ndryshimeve të ngjyrave.

Ka një shtresë laminimi 1mm në dyshemenë e brendshme për të rritur kënaqësinë e lojës dhe për të qenë rezistent ndaj kushteve të motit.

650,00€
Çantë Scott Trail Lite FR - 22l, maroon red

Çantë Scott Trail Lite FR - 22l, maroon red

Brand: Scott

Model: 7613368815280

67,00€

Pesha: 385 g

Materiali: Pëlhurë Shell: 100% Poliamid; Veshja: 100% poliamide

Dimensionet: 50 cm x 28cm x 16 cm

Vëlimi: 22l

67,00€
Babolat / SINTETIC GYT

Babolat / SINTETIC GYT

Brand: Babolat

Model: 3324920136777

0,20€

Brendi: Babolat

Kodi: 3324920136777
Ngjyra: e Kaltër

0,20€

Available Options

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Dosmai Tatami (2.6cm & 4cm)

Brand: Dosmai

Model: 3918101000111

28,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 3918101000111

Dimensionet: 100x100x2.6cm dhe 4cm

28,00€
Topa Pingpongu

Topa Pingpongu

Model: 4000885841008

0,30€


0,30€
Topa ping pongu (me copë) / Butterfly40+

Topa ping pongu (me copë) / Butterfly40+

Brand: Butterfly

Model: 4906901206700

1,00€

Brendi       Butterfly 

Kodi           4906901206700

Madhësia:   40mm

Out of stock
1,00€
Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e zezë

Bandazh boksi / Dosmai - 5mt KO-363, e zezë

Brand: Dosmai

Model: 8680034363115

6,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034363115

Gjatësia: 500cm

Gjerësia: 5cm

6,00€
ÇANTË  PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË

ÇANTË PËR KËPUCË TË SKIJIMIT / Dalbello - CLASSIC / E ZEZË

Brand: Dalbello

Model: 0821264707265

23,00€

ÇANTA DBL PER KEPUCE CLASSIC black  Çantë klasike për këpucë skijimi shumë e përshtatshme me ndarje me zinxhir të dyfishtë e siguruar me Velcro, me sistem të ventilimit për ndarjen kryesore si dhe me rrip mbajtës për dorë dhe për supe.

Ngjyra : E zezë / hirtë/ jeshile

Pesha : 0.70 kg

Madhësia : 40 x 28 x 39 cm

Origjina : Italiane  

23,00€
Shorce për boks / Dosmai - BS-230, zezë

Shorce për boks / Dosmai - BS-230, zezë

Brand: Dosmai

Model: 8680034031854

14,00€

Brendi: Dosmai

Kodi: 8680034031854

Informacion: Suitable for Box training 100 gr/m²

14,00€
Top basketbolli / SPALDING Downtown

Top basketbolli / SPALDING Downtown

Brand: Spalding

Model: 29321832053

12,00€

Materiali: Gomë

Madhësia: 7

Ngjyra: Zezë dhe e Bardhë

12,00€

Available Options

SPALDING DOUBLEFACE SET

SPALDING DOUBLEFACE SET

Brand: Spalding

Model: 4045642719572

25,00€

Brendi        Spalding

Kodi            4045642719572


Spalding Double Face jane dresa reversibile, te krijuara me materiale te lehta dhe te rehatshme

- Reversibile, mund te vishen ne dy anet

- Materiali 100% poliester

- Ngjyrat: Bardhe dhe Zeze


25,00€
Top basketbolli / SPALDING STREET

Top basketbolli / SPALDING STREET

Brand: Spalding

Model: 29321735835

12,00€

Brendi: Spalding

Kodi: 29321735835

Madhësia: 7
Materiali: Gomë

12,00€
Flutra / PRO SERIES 15 - Harrows

Flutra / PRO SERIES 15 - Harrows

Brand: Harrows

Model: 5017626011797

5,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626011797

5 Grupet e fluturimeve 100 mikron në këtë paketë janë koncepte aerodinamike më të fundit.

Projektuar për lojëtarë që janë serioz për të fituar!

5,00€
Grip për Tenis / Yonex - Super Grap (copë)

Grip për Tenis / Yonex - Super Grap (copë)

Model: 4549317168691

3,00€

Gjerësia: 25 mm

Gjatësia: 1200 mm

Trashësia: 0.6 mm

Materiali: Poliuretan

3,00€
Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Set per joga dysheku 2 blloqe dhe qanta AHF-101

Brand: Toorx

Model: 8029975990484

25,00€
 Brendi
Toorox
 Informata Permban gjerat themelore per praktimin e jogas. 
 Kodi 8029975990484
25,00€
Shtrëngues për gjunjë BNS-7005

Shtrëngues për gjunjë BNS-7005

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280715666

7,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280715666


• Stabilizon levizjen e kembes

• Qliron dhimtat dhe lodhjen


7,00€

Available Options

Helmet për skijim / MARKER - SQUAD black

Helmet për skijim / MARKER - SQUAD black

Brand: Marker

Model: 0821295072004

65,00€

Helmeta skijimi MRK SQUAD black  SQUAD u zhvillua posaçërisht për skiatorët e lirë. Linjat e tensionuara dhe logoja e prerë me lazer paraqesin një pamje shumë moderne.

Pesha : 560 g(L), 500g(M)


Karakteristika: 

Sistemi i përshtatjes RTS

Rreshtim Xdry Performance

65,00€
Mbeshtetes per kycin e dores BNS-420

Mbeshtetes per kycin e dores BNS-420

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280704097

3,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280704097

Madhesia       One size fits all

Materiali         Neoprene


3,00€
Bishta metali COLETTE

Bishta metali COLETTE

Brand: Harrows

Model: 5017626000258

3,50€
 Brendi
Harrows
 Informata47 mm , 1.8 g
 Kodi
5017626000258
3,50€
Shtrëngues për nyje / Body Sculpture - BNS-041N

Shtrëngues për nyje / Body Sculpture - BNS-041N

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280720967

5,00€

Brendi: Body Sculpture

Kodi: 0715280720967

Stabilizon lëvizjen e këmbës

Çliron dhimtat dhe lodhjen

5,00€

Available Options

Shkopinjë për skijim / Völkl PHANTASTICK 3 black 18

Shkopinjë për skijim / Völkl PHANTASTICK 3 black 18

Brand: Völkl

Model: 0821264643433

20,00€


20,00€
Doreza per gomat pilates AHF-141

Doreza per gomat pilates AHF-141

Brand: Toorx

Model: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

5,00€
Shtrëngues për bel BB-876-A

Shtrëngues për bel BB-876-A

Brand: Body Sculpture

Model: 0715280702949

6,00€

Brend                 Body Sculpture

Kodi                    0715280702949

Materiali            Neoprene

Dimenzionet     101.6 x 25.4 cm

Pesha                 206 g


6,00€
Peraje për not / SPEEDO - BIOFUSE FIN, nr. 31 - 33

Peraje për not / SPEEDO - BIOFUSE FIN, nr. 31 - 33

Brand: Speedo

Model: 5051746919687

33,00€
 Brendi
Speedo
 Ngjyra E Zeze dhe e kaltert
 Kodi
5051746919687
 Pesha 1.20 g
33,00€
Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Flutura per pikado / Harrows - FUSION

Brand: Harrows

Model: 5017626024599

1,00€

Brendi: Harrows
Kodi: 5017626024599

Prodhuar me material 100 mikron të cilësisë më të lartë me qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1,00€
Bloqe per JOGA

Bloqe per JOGA

Brand: Toorx

Model: 8029975990866

5,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990866

Out of stock
5,00€

Available Options

ANKLE Guard BNS-040

ANKLE Guard BNS-040

Brand: Body Sculpture

Model: 715280703533

4,50€
 Brendi
Body Sculpture
 Ngjyra Krem
 Kodi
715280703533
4,50€