Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Përfaqësuesi i brendit

Përfaqësuesi i brendit

Uta Ibrahimi After 12 successful years in marketing -- and having been part of virtually all major marketing campaignsin the small and beautiful country of Kosovo -- Uta gained a clear understanding of what she reallywanted to do. She realized that her passion was outdoors: hiking, climbing, running, and cycling. All witha touch of style, graciousness, and beauty. Four years into splitting her time between marketing andoutdoor adventure -- and having climbed everything in the vicinity and up to the highest peak of Europe,Mont Blanc -- Uta decided to merge it all into one company: Butterfly Outdoor Adventures. She hopes toshare her love of nature and to offer safe and impactful outdoor experiences to her clients.


Edis Krusha Nje resume te shkurte e nje kariere te gjate ne sporte, me nje moto timin ”nje pjese e jetes sime ishte, eshte dhe do jete sporti”.Me ndihmen e familjes se shendoshe me nje ekprerience sportive pata fatin qe si femije tere veren te kaloja me gjyshin dhe gjyshen ne fshatin e Nashecit buze Drinit te Bardhe. Tere dita kalonte ne not, futboll e basketboll. Dimrit me ndihmen e familjareve poashtu u aktivizova ne skijimin alpin.Te gjitha keto I percolla ne karieren time amatore me nje perkushtim te madhe. Ne vitet 2000 u aktivizova ne fushen e fitnesit. Punova dhe me lexime te shumta arrita nje nivel te trajnerit personal ne fitness she ushqim te shendetshem. Te gjitha sportet u bashkuan nen parullen fitness dhe cardio. Posaqerisht pasi zgjerova aktivitetet e mija ne vrapime te gjata malore (sky-running) snow-shoeing dhe ski touring. Te gjitha keto diciplina dhe ekperienca u bashkuan ne dy garat e perfundara me sukses ne half-ironman dhe disa distanca me te shkurta ne Triatlon.
Nedih Limani që nga mosha e hershme rinore merret me disiplinat e ndryshme të sporteve malore, si bjeshkatari, skijim etj. Si bjeshkatar entuziast ai në vitin 2000 filloi të ushtrojë skituringun nëpër Malet e Sharrit dhe me këtë u bë kosovari i parë që zbatoi këtë disiplinë të sporteve malore edhe në Kosovë. Si profesor i Edukatës Fizike dhe Sportit, udhëheqës në bjeshkë, bjeshkatar me përvojë gati 30 vjeçare, themelues i disiplinës së skituringut në Kosovë, person i trajnuar për menaxhimin e situatave të ndryshme nëpër male, është prej personave më kompetent për konsultime dhe trajnime nga këto fusha. Nedih Limani ka prapa vetes një listë të ngjeshur të majeve të maleve të ndryshme në Europë dhe Azi, të cilat i ka pushtuar në kuadër të ekspeditave dhe shkëmbimeve të ndryshme, si Monch, Mont Blanc, Triglav, Olymp, Ararat, Kaçkar etj.
Meriton Bobaj's legacy is built on many years of passion for snowboarding. An engineer, a high school teacher and founder of KOG (Kosovo Outdoor Guru). If you combine all these, you get a freestyle snowboard champion and an sbx competitor. With dedication and powerful love for the mountains, he took snowboarding to another level nationwide, by promoting his country #visitkosovo. Nowadays, he organizes national freestyle competitions and gives snowboard instructions and that's not all, he is active all 4 seasons. Previously sponsored by Jones Snowboards #Kitesurfing #DownhillMTB