Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Galeria

Palestra ne Rahovec 2019
Palestra sportive Karagac Peje 2018Stadiumi Fadil Vokrri prishtine -Shtigjet e atletikes


Palestra sportive Shtime -Tribunat teleskopike dhe semaforiPalestra sportive ne Gymnasium Loyola.

Tereni ne Peje


Fushat sportive ne Gjakove, Podujeve, AAB dhe Komoran
.

Pallati i Rinise
Palestra Sezai Suroi - Prizren ( Jasht dhe mbrenda)

Fusha sportive StreetBall


.

Fushat 1 Tetori, Hotel Emerald, Brezovice dhe Maqedoni
.

Fusha e tenisit Enes Nallbani