Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Transporti

Pasi të vendosni një urdhërblerje, brenda një ditë pune shitësi do t'ju kontaktojë për të verifikuar të gjitha informacionet dhe per konfirmimin e porosisë .

Dorëzimi bëhet në bashkëpunim me shërbimin e postës së shpejtë NPOST & MIK MIK apo me transport vetanak të kompanisë në çdo pjesë të Kosovës brenda 24 orëve.Produktet dorëzohen në adresën për dorëzim gjatë javës ditëve të hënë - e shtunë në periudhën prej orës 9-17. Në atë periudhë, ju lutemi të siguroheni që në adresën e dhënë të jetë një person që mund të pranojë produktin.Kur të pranoni dërgesën, ju duhet të shikoni me kujdes paketën dhe të përcaktoni se nuk ka dëmtime të dukshme. Nëse vëreni se produkti ka ndonjë defekt të rëndësishëm dhe dyshoni se produkti mund të jetë i dëmtuar, refuzoni pranimin e dërgesës dhe na informoni menjëherë. Nëse dërgesa duket të jetë pa dëmtim,pranoni dërgesën dhe nënshkruani letrën e pranimit nga korrieri.

Ndërlidhësi përpiqet të dorëzojë secilin artikull në dy raste. Praktika e zakonshme është që nëse një ndërlidhës nuk ju gjen në adresën e dhënë ju kontakton në telefonin që keni lënë kur keni krijuar porrosine dhe të dakrodoheni për ndonjë datë tjetër për dorëzim. Nëse nuk mund të ju kontaktojë edhe me telefon atëherë, dërgesa do të kthehet tek ne. Pas marrjes së dërgesës, ne do t'ju kontaktojmë për të përcaktuar arsyen për mospranim dhe eventualisht të dakordohemi për datën e re të dorëzimit .

1. TRANSPORTI FALAS dhe montimi i të gjitha pajisjeve për palestër, bicikletat statike, trakat e vrapimit, crosstrajnerët,bankat per ushtrime, maqinat e forcës për qytetet: Prishtinë (rrethi 30 km) dhe Prizren (rrethi 30 km).

Nëse dëshironi instalimin, ju lutemi na kontaktoni – 049 191 650 për të konfirmuar atë, duke siguruar numrin e porosisë tuaj!!!

2. Produkti do të dërgohet në derën e përparme të ndërtesës, e cila tregohet si adresa e pranimit. Nëse produkti duhet të bartet në ndonjë kat me të lart se perdhesa, klienti duhet të kontaktojë për ta specifikuar atë paraprakisht.