You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Ping Pong

BUTTERFLY ZHANG EDITION PLATIN

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850449

30,00€


Out of stock

DONIC WALDNER LINE LEVEL 400

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885884920

20,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885884920

• Goma: 1.5 mm

• Doreza: Konkave

• Shpejtesia: 70

• Rrotullimi: 50

• Kontroll: 90


Out of stock

DONIC TOP TEAM LEVEL 300

Kodi i produktit: 4000885050318

6,00€


Out of stock

Mbajtese per rrjete DONIC

Kodi i produktit: 4000885830200

20,00€

Brendi          Donic

Kodi              4000885830200


Out of stock

Mbajtese Rjeta pingpongut - 2C4-144

Modeli: Garlando

Kodi i produktit: 8029975925561

15,00€

Brendi: Garlando


Kodi: 8029975925561


Dimensionet: 40 x 330 x 200 millimetres

Out of stock

Reket TENNIS SET APPLEGREEN 300

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885185379

13,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885185379

• Dru: 5B (Basic)

• Doreza: Konkave

• Tipi i gomes: Jade

• Gjeresia e gomes: 1 mm

• Per lojera te tipti: Kontrol

• Shpejtesia: 30

• Rrotullimi: 40

• Kontrolli: 90

• 3 pcs. topa plastike me diameter 400 mm dhe kualitet Poly 40+


Out of stock

Reketa pingpongu - Timo Boll Gold

Kodi i produktit: 4001078850210

60,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850210


o    Teh i fortë me 5 shtresa me një dorezë tërheqëse në formë anatomike.

o    Flutur e kuqe dhe e zezë gome e miratuar nga Pan Asia ITTF me sfungjer 1.5 mm.

o    Rrotullimi dhe shpejtësia e mirë.

o    Shirit mbrojtës për buzë.

o    Etiketa e përparme tërheqëse me Timo Boll.

o    Miratuar nga Timo Boll.

o    Shpejtësia: 70, Rrotullimi: 70, Kontrolli: 90.

Reketa pingpongu / Butterfly TA / X3

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850821

60,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850821


Tiago Apolonia TAX3 përmban një teh të fortë me 5 shtresa me një dorezë tërheqëse dhe të rehatshme në formë anatomike.

Kjo e kombinuar me gomën "Butterfly", të miratuar nga ITTF, "Pan Asia" kuqezi dhe kuq me sfungjer 1.5 mm siguron një shkop që ofron kontroll dhe centrifugim të mirë.

Për mbrojtje të shtuar, skaji i shkopit mbrohet nga shiriti i buzës së fluturës.

Përfundimi Ergo Grip aplikohet në dorezë që do të thotë se të gjitha skajet janë të lëmuara dhe të rrumbullakosura në mënyrë që shkopi të ndihet më rehat në dorën e lojtarëve. 


Reketa pingpongu / TIMO BOLL Bronze

Modeli: Butterfly

Kodi i produktit: 4001078850111

35,00€

Brendi: Butterfly

Kodi: 4001078850111


o   Teh me 5 shtresa me një dorezë në formë të ndezur

o   Flutur e kuqe dhe e zezë gome e miratuar nga Adoy ITTF me sfungjer 1,5 mm

o   Shkop i mirë kontrolli për fillestarët

o   Shirit mbrojtës i skajit

o   Tkurr mbështjellë

o   Etiketë e varur për shfaqje të lehtë

o   Shfaq paketimin përpara dhe mbrapa

o   Etiketa e përparme tërheqëse me Timo Boll

o   Miratuar nga Timo Boll

o   Shpejtësia 40, rrotullimi 40, Kontrolli 100

Reketa pingpongu APPELGREN 200 1.5mm

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885030020

6,50€

Brendi            Donic

Kodi                4000885030020

• Dru: 5B (Basic)

• Doreza: Anatomike

• Tipi i gomes: Jade

• Gjeresia e gomes: 1 mm

• Shpejtesia: 20

• Rrotullimi: 30

• Kontrolli: 90


Out of stock

Reketa pingpongu APPELGREN 400 1.4mm

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885030051

7,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885030051

• Dru: 5B (Basic)

• Doreza: Anatomike

• Tipi i gomes: Jade

• Gjeresia e gomes: 1 mm

• Shpejtesia: 20

• Rrotullimi: 30

• Kontrolli: 90


Out of stock

Reketa pingpongu APPELGREN 500

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885130348

8,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885130348

• Dru: 5B (Basic)

• Doreza: Konkave

• Tipi i gomes: Jade

• Gjeresia e gomes: 1 mm

• Shpejtesia: 20

• Rrotullimi: 30

• Kontrolli: 90


Out of stock

Reketa pingpongu WALDNER 500 Control

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885230628

12,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885230628

• Dru: 5B (Vario)

• Tipi i gomes:  Donic

• Gjeresia e gomes: 1.8 mm

• Shpejtesia: 60

• Rrotullimi: 50

• Kontrolli: 70


Out of stock

Reketa pingpongu WALDNER 600 ATTACK

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885338621

15,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885338621

Doreza           Concave

Druri               Vario

Shpejtesia      60

Rrotullimi       60

Kontrolli         70


Out of stock

Reketa pingpongu WALDNER 700 ATTACK

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885541977

19,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885541977

• Dru: Tactic ( 5T )

• Doreza: Concave

• Tipi i gomes: Donic***

• Tipi i lojetarit: Attack

• Gjeresia e gomes: 2 mm

• Shpejtesia: 80

• Rrotullimi: 70

• Kontrolli: 60


Out of stock

Reketa pingpongu WALDNER 800

Modeli: Donic

Kodi i produktit: 4000885548822

25,00€

Brendi            Donic

Kodi                4000885548822

• Dru: Tactic ( 5T )

• Doreza: Concave

• Tipi i gomes: Vari Silk

• Tipi i lojetarit: Attack

• Gjeresia e gomes: 2 mm

• Shpejtesia: 80

• Rrotullimi: 90

• Kontrolli: 80


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 27 (2 faqe)