Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Fitness

Brand: Garlando
AHF-142 është jashtëzakonisht fleksibël dhe i përshtatshëm për ushtrime rehabilitimi, shtrirjeje dhe forcimi. Goma është e pajisur me 8 prerje 15 cm, plus një prerje qendrore 25 cm. Referencat numerike në secilën slot korrespondojnë me nivelet e ndryshme të rezistencës, të rregulluara..
€7.00
• Me rrip velcro të rregullueshëm • Materialet: neoprene..
€10.00
• Rrip velcro i rregullueshëm që ngjitet për më shumë rehati • Materiali: neoprene..
€10.00
• Me rrip të rregullueshëm për rehati optimale • Materialet: lëkurë, material elastik (elastan)..
€10.00
• Me shirit ngjitës të rregullueshëm për rehati maksimale. • Materiali: lëkurë dhe material elastik...
€10.00
• Me rrip velcro të rregullueshëm • Materialet: neoprene..
€10.00
ProForm VUE / PFB14820 - INT ProForm VUE / PFB14820 - INT
E fundit
Brand: Proform
Është një pasqyrë e hijshme, kompakte dhe e dizajnuar në mënyrë elegante me një ekran me prekje HD që ju lejon të përdorni qindra stërvitje në aplikacionin iFit. Gjatë stërvitjes ju keni konfigurimin tuaj të ushtrimeve gjithmonë në pamje në pasqyrë dhe rrjedhimisht kontrollin e plotë. ..
€2,450.00
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT
E fundit
Brand: NordicTrack
Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INThttps://www.sportingks.com/index.php?route=product/product&product_id=29526 set pasha të NordicTrack2 kettlebell të NordicTrack3 Goma për rezistencë të rëndë3 Goma për rezistencë të lehta,të mesme dhe të rëndaDyshek për ushtrime Dy blloqe për Yoga..
€1,300.00
Brand: NordicTrack
Një nga produktet më befasuese dhe inovative në treg, NordicTrack me produktin Vault sjell trajnimin interaktiv në një nivel të ri. Asnjëherë më parë një paketë kaq e plotë nuk ka ardhur në një dizajn të bukur dhe të hijshëm.Informacionet kryesore:o   Ekran me prekje 32", me cilë..
€2,950.00
Rowing Carbon / Pro-form - R10 PFRW98920-INT Rowing Carbon / Pro-form - R10 PFRW98920-INT
Nuk ka në stok
Brand: Proform
Me makinën e vozitjes -  ProForm Carbon R10, stërvitja e fitnesit në shtëpi është më argëtuese. o   Ekran inteligjent HD 10 inç o   iFit o   Dy altoparlantë të integruar 2 inç o   Pedale rrotulluese me përmasa të..
€1,350.00
Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9 Biçikletë për ushtrime profesionale / NordicTrack - Pro racing bike - Gx 3.9
E fundit
Brand: NordicTrack
Biçikleta e re Nodictrack GX 3.9 Sport është  mjeti i përsosur për të përmirësuar shpejt gjendjen tuaj fizike,  për të forcuar sistemin tuaj kardiovaskular dhe për të tonifikuar muskujt tuaj. o   Ekrani i konsolës: Konsolë LCDo   Niveli i Rezistencës:..
€700.00
Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS Biçikleta për ushtrime / Proform - SPIN BIKE - TDF CBS
E fundit
Brand: Proform
Biçikleta për ushtrime ProForm Tour de France CBC nuk është thjesht një biçikletë stërvitore, ajo është një biçikletë interaktive me teknologji inovative.Tour de France CBC përshtatet me topografinë e rrugës, duke simuluar një rrugë të vërtetë.Falë teknologjisë interaktive të iFit, ju mund të pe..
€799.00
Prej 1 deri 12 nga 82 (7 faqe)