Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Aksesorë

Brand: Toorx
Dimensionet: 60x75x36 cmIdeale për forcimin e krahëve, gjoksit, shpinës, barkut dhe ushtrimeve bazë.Materiali: ÇelikPesha maksimale e rekomanduar: 250kgPesha e produktit: 11000gr..
€113.00
Brand: Toorx
Dimensionet: 36x60x35 cmIdeale për forcimin e krahëve, gjoksit, shpinës, barkut dhe ushtrimeve bazë.Materiali: ÇelikPesha maksimale e rekomanduar: 250kgPesha e produktit: 5000gr..
€82.00
Brand: Toorx
I përshtatshëm për gjimnastikë, aerobik dhe fitnes në shtëpi.Materiali me cilësi të lartë siguron një kapje të rehatshme dhe të sigurtë gjatë ushtrimeve dinamike...
€25.00
Brand: Toorx
I përshtatshëm për gjimnastikë, aerobik dhe fitnes në shtëpi.Materiali me cilësi të lartë siguron një kapje të rehatshme dhe të sigurtë gjatë ushtrimeve dinamike...
€10.00
Brand: Toorx
E përshtatshme për: joga, pilates dhe ushtrime të tjera fitnesi me siguri të plotë.Sipërfaqja e saj vinyl është e butë dhe e rehatshmeDimensionet: 173 x 60 x 1 cm..
€47.00
Brand: Toorx
Pesha Diametri i jashtëm Trashësia Vrima e brendshme 1.25kg 163mm 25mm 51mm 2.5kg 205mm 32mm 51mm 5kg 245mm 42mm 51mm..
€15.00
Brand: Toorx
Gomat për rezistencë Toorx ofron mundësinë për t'u stërvitur në mënyrë funksionale, fleksibël dhe për të kryer ushtrime rehabilitimi dhe crossfit. Gomat elastike kabë rezistencë shtesë të fortë dhe janë me material prej latexi. Përmasat: 2080 x 4.5 x 64 mm...
€30.00
Brand: Haest
Materiali: Plastike Lloji i dorezës: Dorezë plastike Ngjyrë: Portokalli Gjatësia: 3 m..
€2.50
• Me rrip velcro të rregullueshëm • Materialet: neoprene..
€10.00
• Rrip velcro i rregullueshëm që ngjitet për më shumë rehati • Materiali: neoprene..
€10.00
• Me rrip të rregullueshëm për rehati optimale • Materialet: lëkurë, material elastik (elastan)..
€10.00
Prej 1 deri 12 nga 126 (11 faqe)