Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Sporte Dimërore

Brand: Scott
Formë anatomike për përshtatje perfekteRezistente ndaj gërryerjes në thembër dhe gishtërinjDizajn i përjetshëm dhe i gjithanshëmLeshi Merino ndihmon për të mbajtur të freskët në verë dhe ngrohtë në dimërMerino ka një menaxhim të mirë të lagështisë dhe një rezistencë të shkëlqyer n..
€20.00
Brand: Scott
Frymëmarrëese dhe e papërshkueshme nga ujiPaneli i kyçeve me mbushje të lehtëRreshtim i butë prej leshiRrip doreTeknologjia:Insert DRYOsphereDRYOsphere 3L pjesa e pasme e materialit doreDUROloftPërbërja:Materiali: 100% poliesterIzolimi:BOH: 280 g DUROloft..
€45.00
Brand: Scott
Frymëmarrëese dhe e papërshkueshme nga ujiPaneli i kyçeve me mbushje të lehtëRreshtim i butë prej leshiRrip doreTeknologjia:Insert DRYOsphereDRYOsphere 3L pjesa e pasme e materialit doreDUROloftPërbërja:Materiali: 100% poliesterIzolimi:BOH: 280 g DUROloft..
€45.00
Brand: Scott
Frymëmarrëese dhe e papërshkueshme nga ujiPaneli i kyçeve me mbushje të lehtëRreshtim i butë prej leshiRrip doreTeknologjia:Insert DRYOsphereDRYOsphere 3L pjesa e pasme e materialit doreDUROloftPërbërja:Materiali: 100% poliesterIzolimi:BOH: 280 g DUROloft..
€45.00
Brand: Scott
Paneli i nyjeve të mbushuraE pajtueshme me ekranin me prekjeDoreza e gjatë e projektuar për t'u futur nën manshetën e xhaketësTeknologjia:Insert GORE-TEX® me GORE Active TechnologyDRYOsphere 2L materiali i pasmëDUROloftPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% poliesterIzolimi:BOH: 280 g DUROloft ..
€77.00
Brand: Scott
Paneli i nyjeve të mbushuraE pajtueshme me ekranin me prekjeDoreza e gjatë e projektuar për t'u futur nën manshetën e xhaketësTeknologjia:Insert GORE-TEX® me GORE Active TechnologyDRYOsphere 2L materiali i pasmëDUROloftPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% poliesterIzolimi:BOH: 280 g DUROloft ..
€77.00
Brand: Scott
Frymëmarrëse dhe papërshkueshme nga ujiRreshtim i butë BembergPanel lëkure mbushur në pjesën e gishtërinjëveTeknologjia:Insert DRYOSpherePrimaloft® InsulationDRYOSphere 3L në pjesën e pasme të dorësPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% PoliuretaniMateriali i jashtëm: 100% PoliestërIzolimi:BOH: 20..
€68.00
Brand: Scott
Frymëmarrëse dhe papërshkueshme nga ujiRreshtim i butë BembergPanel lëkure mbushur në pjesën e gishtërinjëveTeknologjia:Insert DRYOSpherePrimaloft® InsulationDRYOSphere 3L në pjesën e pasme të dorësPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% PoliuretaniMateriali i jashtëm: 100% PoliestërIzolimi:BOH: 20..
€68.00
Brand: Scott
Teknologjia:3L i papërshkueshëm nga ujiDRYOSphere 3L në pjesën e pasme të dorësIzolimi DUROloftPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% PoliuretaniMateriali i jashtëm: 100% PoliestërIzolimi:BOH: 280g DUROloftPalm: 220g DUROloft..
€40.00
Brand: Scott
Teknologjia:3L i papërshkueshëm nga ujiDRYOSphere 3L në pjesën e pasme të dorësIzolimi DUROloftPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% PoliuretaniMateriali i jashtëm: 100% PoliestërIzolimi:BOH: 280g DUROloftPalm: 220g DUROloft..
€40.00
Brand: Scott
Frymëmarrëse dhe papërshkueshme nga ujiTeknologjia:Materiali i brendshëm: DRYOsphereDRYOsphere, materiali i pasmë i dorës 3LPrimaloft® InsulationPërbërja:Materiali i brendshëm: 100% poliuretanMateriali i jashtëm: 100% poliesterIzolimi:BOH: 200 g PrimaLoft® ..
€68.00
Brand: Scott
Teknologjia:Insert DRYOsphereDRYOsphere 3LDUROloftPërbërja:Materiali: 60% Poliester 38% Poliuretani 2% PoliamideIzolimi:BOH: 220g DUROloftPalm: 180g DUROloft..
€45.00
Prej 1 deri 12 nga 394 (33 faqe)