Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Helmet

Brand: Scott
Teknologji 360 ° Pure SoundSistemi i ventilimit pasiv Sistemi i rregullimit WRAS 2Struktura e ngurtë ABS me mbushje EPS..
€85.00
Brand: Scott
Teknologji 360 ° Pure SoundSistemi i ventilimit pasiv Sistemi i rregullimit WRAS 2Struktura e ngurtë ABS me mbushje EPS..
€85.00
Brand: Scott
Mbështesat e veshit 360° PS: dëgjim më i mirëMbushje e rehatshmeDizajni i ri për mbajtëse të syzaveSistemi RAS Fit: për të gjitha kokatKallëp për PC me astar EPS..
€77.00
Brand: Scott
Mbështesat e veshit 360° PS: dëgjim më i mirëMbushje e rehatshmeDizajni i ri për mbajtëse të syzaveSistemi RAS Fit: për të gjitha kokatKallëp për PC me astar EPS"..
€77.00
Brand: Scott
Sistemi i mbrojtjes së trurit MIPS®Mbështesat e veshit 360° PS: Dëgjim më i mirëSistemi i dyfishtë i ventilimit aktivSistemi RAS Fit: për të gjitha kokat..
€140.00
Brand: Scott
Sistemi i ventilimit pasivSistemi RAS Fit: për të gjitha kokatKallëp për PC me astar EPSGama e përdorimit: Për fëmijë (Junior)..
€62.00
Brand: Scott
Sistemi i ventilimit pasivSistemi RAS Fit: për të gjitha kokatKallëp për PC me astar EPSGama e përdorimit: Për fëmijë (Junior)..
€62.00
Brand: Scott
Sistemi i ventilimit pasivSistemi RAS Fit: për të gjitha kokatKallëp për PC me astar EPSGama e përdorimit: Për fëmijë (Junior)..
€62.00
Brand: Scott
Mbështesat e veshit 360° PS: dëgjim më i mirëSistemi aktiv i ventilimitSistemi RAS Fit: për të gjitha kokat..
€100.00
Brand: Scott
Sistemi i mbrojtjes së trurit MIPS®Mbështesat e veshit 360° PS: dëgjim më i mirëSistemi i dyfishtë i ventilimit aktivSistemi RAS Fit: përshtatshme për të gjitha kokat..
€115.00
Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19 Helmet për skijim / Scott Chase 2 Plus wine red - 19
Nuk ka në stok
Brand: Scott
Helmeta Chase 2 Plus nga SCOTT është helmeta perfekte për skijimin e përditshëm me shumë mbrojtje dhe rehati. Ndërtimi: PC në konstruksion Mold me guaskë të brendshme EPS; Pjesa e sipërme e polikarbonatitSistemi i përshtatjes: Sistemi i përshtatjes WRAS 2: Sistemi i rregull..
€100.00
Helmet për skijim / SCOTT COULOIR 2 orange grey - 18 Helmet për skijim / SCOTT COULOIR 2 orange grey - 18
Nuk ka në stok
Brand: Scott
Helmeta Couloir 2 është një helmetë shumë e lehtë freeride nga Scott që ofron mbrojtje të sigurt dhe të rehatshme. Helmeta ka një ndërtim unik, me një pjesë të jashtme Casidion® që ofron mbrojtje shumë të sigurt dhe peshon shumë pak. Sistemi Halo Fit e bën të lehtë rregullimin dhe për..
€130.00
Prej 1 deri 12 nga 40 (4 faqe)