Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Lidhëse

Brand: Marker
Rec. Pesha e skiatorit: 30 - 105 kgLartësia e qëndrimit: 21,5 mmSistemi i gishtërinjve: ISI Toe - Hap IntuitivThembra Step-In: Thembra KingPinGjerësia e frenave: 100 - 125 mm - e përshtatshme për gjerësinë e skive 99-125 mmPërafërsisht. Pesha/pc.: 695gKundër akullitGishti i këmbës ..
€465.00
Lidhese / MARKER VMOTION10 GW black
Nuk ka në stok
Brand: Marker
Lidhese për skijim: MARKER 7.0 VMOTION JR black-anthracitePesha : 570 gMban peshë : < 75 kgGama DIN/Iso : 2.0 - 7.0Të përshtatshme për këpucë GripWalk për të rritur dhe fëmijë...
€70.00
Brand: Marker
Lidhese SKI MRK 4.5 VMOTION JR black-anthracitePesha : 570 gMban peshë : < 57 kgGama DIN/Iso : 0.75 - 4.5Të përshtatshme për këpucë për të rritur dhe fëmijë...
€68.00
Lidhese / MARKER SQUIRE 11 ID black
Nuk ka në stok
Brand: Marker
Pesha: 820 gGjerësia: 100 mmGama DIN/ISO: 3.0-11.0Mban peshë: <110 kgKategoria: FreerideTë përshtatshme për këpucë standarde GripWalk..
€115.00
Lidhese / MARKER GRIFFON 13 ID, white
E fundit
Brand: Marker
table{box-shadow:0px 0px 5px 5px rgba(0,0,0,0.5)}  Brendi Marker  Teknologjia Sole.ID , Hollow Linkage Heel  Sistemi i majes Triple Pivot Light  Pesha 1530 g (90 mm)  Madhesia 120 mm  Pesha e rekomanduar e skijuesit 30 - 110 kg  ..
€145.00
Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)