Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Duks

Brand: Scott
FrymëmarrëseTharje e shpejtëXhep i gjoksitPërbërja: 100% polyesterTeknologjia: DWR pa PFCDizajn retro..
€110.00
Brand: Scott
FrymëmarrëseTharje e shpejtëXhep i gjoksitPërbërja: 100% polyesterTeknologjia: DWR pa PFCDizajn retro..
€110.00
Brand: Scott
FrymëmarrëseTharje e shpejtëXhep i gjoksitPërbërja: 100% polyesterTeknologjia: DWR pa PFCDizajn retro..
€110.00
Brand: Scott
E dizajnuar për t'ju dhënë liri gjatë lëvizjes, menaxhimin e lagështisë dhe frymëmarrëse. Kjo është material që çdo skiator ose atlet i gjithanshëm ka nevojë për stërvitje intensive.Dy xhepa në gjoksPërshtatje atletikeMateriali: 94% Poliester & 6% ElastanTeknologjia: DUROxpand..
€80.00
Brand: Scott
Dizajnuar për t'ju dhënë liri gjatë lëvizjes, menaxhimin e lagështisë dhe frymëmarrëse. Kjo është material që çdo skiator ose atlet i gjithanshëm ka nevojë për stërvitje intensive.Dy xhepa në gjoksPërshtatje atletikeMateriali: 94% Poliester & 6% ElastanTeknologjia: DUROxpand..
€80.00
Brand: Scott
TEKNOLOGJITËThurje me qeth në rrjetë PËRBËRJA94% Poliester ( i ricikluar), 6% ElastanVEÇORITËZip çerek shtrirje, me frymëmarrje të lehtë EKO-KARAKTERISTIKABurimi i produktit: përmbajtja e ricikluar UDHËZIMET E KUJDESITLarje në makinë: Larje sintetike / trajtim i butë, shtypje e përher..
€52.00
Brand: Scott
Xhepi i gjoksitShumë frymëmarrësePeshë e lehtëIzolimi Polartec Alpha DirectPërshtatje atletikePolartec® Alpha® Direct GridMateriali: 94% poliestër (i ricikluar) 6% elastan..
€95.00
Brand: Scott
Xhepi i gjoksitShumë frymëmarrësePeshë e lehtëIzolimi Polartec Alpha DirectPërshtatje atletikePolartec® Alpha® Direct GridMateriali: 94% poliestër (i ricikluar) 6% elastan..
€95.00
Brand: Scott
Izolimi ECO DUROloftXhepa dore me zinxhirIzolimi: DUROloft ECOMateriali: 91% Poliester (i ricikluar) 9% LyocellMateriali i brendshëm: 100% Poliester (i ricikluar)..
€135.00
Brand: Scott
KARAKTERISTIKAT KRYESOREShumë frymëmarrëseE lehtëPërshtatje atletike TEKNOLOGJITËThurje me qeth në rrjetë PËRBËRJA94% Poliester (i ricikluar) 6% ElastanAtletike VEÇORITËZip çerek Shtrirje me, frymëmarrje të lehtë EKO-KARAKTERISTIKABurimi i produktit: përmbajtja e ricikl..
€52.00
Brand: Scott
TEKNOLOGJITËThurje me qeth në rrjetë PËRBËRJA94% Poliester ( i ricikluar), 6% ElastanVEÇORITËZip çerek shtrirje, me frymëmarrje të lehtë EKO-KARAKTERISTIKABurimi i produktit: përmbajtja e ricikluar UDHËZIMET E KUJDESITLarje në makinë: Larje sintetike / trajtim i butë, shtypje e përher..
€52.00
Brand: Scott
KARAKTERISTIKAT KRYESOREShumë frymëmarrëseE lehtëPërshtatje atletike TEKNOLOGJITËThurje me qeth në rrjetë PËRBËRJA94% Poliester (i ricikluar) 6% ElastanAtletike VEÇORITËZip çerek Shtrirje me, frymëmarrje të lehtë EKO-KARAKTERISTIKABurimi i produktit: përmbajtja e ricikl..
€52.00
Prej 1 deri 12 nga 55 (5 faqe)