Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Shkopinjë

Shkopinjë për skijim / SCOTT Y PUNISHER black 18
E fundit
Brand: Scott
Shkopinjtë Punisher: me një bosht të besueshëm me aliazh alumini S3 (18mm) dhe një larmi ngjyrash, është një shkop e zgjedhur për të gjithë skiatorët.Diametri i boshtitNotch Grip FX15x25 Rrip3.6 Rrip i unazës..
€22.00
Shkopinjë për skijim / SCOTT Y PUNISHER pink 18
E fundit
Brand: Scott
Modeli juniorAlumini i fortë dhe rezistentDiametri i boshtit 14 mmMbërthimi i levës së vogëlRrip i rregullueshëmBosht aliazh alumini S3..
€22.00
Brand: Scott
Ndërtimi i boshtit të aliazhit të aluminit S3 me 2 pjesëDiametri i boshtit: 16 - 14 mm;Kapje gome 2K;Rrip i rregullueshëm;Rozetë e këmbyeshme S3.7;Përshtatës dimëror PA me majë çeliku;Përmasat: 100-125 cm / 115-140 cm..
€67.00
Brand: Völkl
Materiali i boshtit: Aliazh i lehtë, 16 mmMbërthimi: transparent me prekje të butëRrip: Rrip komforti..
€22.00
Brand: Völkl
Gjatësia: 090cm dhe 100cmBoshti: Alu 5083, 14 mmTë përshtatshme për fëmijë..
€16.00
Brand: Völkl
Gjatësia : 90cm dhe 100cm Boshti : Alu 5083, 14 mmTë përshtatshme për fëmijë..
€16.00
Brand: Scott
Teknologjia: S.R.S SystemKonstrukctioni: S3 Aluminum Alloy Shaft                            18mm Shaft Diameter       &n..
€22.00
Brand: Scott
Konstrukctioni: S2 Aluminum Alloy Shaft                            18mm Shaft Diameter            &n..
€26.00
Brand: Scott
Teknologjia: S.R.S SystemKonstrukctioni  S3 Aluminum Alloy                             Shaft 18mm          &nb..
€35.00
Brand: Scott
Teknologjia:  S.R.S SystemKonstruksioni: S3 Aluminum Alloy Shaft, P-Core Grip, FX24 Male Strap, Ice Tip..
€35.00
Prej 1 deri 12 nga 12 (1 faqe)