You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Paisje Te Forces

Banka olimpike e pjerrte WBX-3600

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995540

846,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975995540

Ngjyra                       E Zeze / E perhimte

Dimensionet           2320 x 1630 x 1300 mm

Max. pesha perd.   135 kg 


Out of stock

Kettlebell 12 kg - KRV - 12

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994277

50,00€

Brendi           Toorx

Kodi              8029975994277

Pesha            12 KG

Ngjyra            Purple


Makina per ushtrime HG-525L2 CLASSIC

Modeli: Orion

Kodi i produktit: 6903111179327

850,00€

Brendi            Orion

Kodi                6903111179327

Pesha             60 kg

Informacioni

                        22 ushtrime te ndryshme

                        E pershtatshme per trajnimin e te gjitha grupeve te muskujve

                        Pesha maksimale e perdoruesit eshte 150 kg


Out of stock

Banka HECTOR 7707-790

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397489993

450,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397489993
 Ngjyra
E Zeze
Out of stock

Banka universale WBX-2200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995601

510,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975993430

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           1350 x 830 x 420 mm

Max. pesha perd.   135 kg

Out of stock

Crossrack

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551751

135,00€


Out of stock
135,00€

Mögliche Optionen

Disqe BUMPER CRUMB DBCR - Toorx

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993997

48,00€

Brendi: Toorx

Pesha trajnimi dhe bodybuilding nga brendi Toorx


8029975994000

Disqe BUMPER CRUMB 10 kg DBCR-10

48.00

8029975994017

Disqe BUMPER CRUMP 15 kg DBCR 15

82.00

8029975994024

Disqe BUMPER CRUMB 20 kg DBCR-20

100.00

8029975994031

Disqe BUMPER CRUMB 25 kg DBCR- 25

135.00

Disqe Bumper Plate / 5kg

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016249

30,00€

ü  Përbëhet prej gome me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes dhe grisjes. Duke marrë parasysh se lënda e parë është prej gome me cilësi të lartë, nuk përmban asnjë erë që do t'i shqetësojë përdoruesit.

ü  Shtresat metalike janë të kromuara dhe rezistente ndaj ndryshkut.

ü  Ideale për një shufër ose ngarkim të një makinerie, dhe janë gjithashtu perfekte për kryerjen e stërvitjeve dhe ushtrimeve si stërvitje me rezistencë me një bumper të vetme. Të bëra nga gome e fortë, kërcimi i tyre i ulët i jep praktike një qëndrueshmërie që do t'i rezistojë kohës.

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT-175

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993041

10,00€

Brendi                Toorx    

Kodi                    8029975993041

Dimenzionet     175 x 50 x 0.8 cm

Palohet ne 5 vende !


Kettelbell 10 kg KRV-10

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994260

42,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975994260

Pesha            10 KG

Ngjyra            E Kuqe

Out of stock

Kettelbell 24 kg KRV-24

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994307

105,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975994307

Pesha            24 KG

Ngjyra            E Zeze

Kettelbell 6 kg KRV-6

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994246

26,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975994246

Pesha            6 KG

Ngjyra            E Verdhe

Out of stock

Kettelbell 8 kg KRV-8

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994253

35,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975994253

Pesha            8 KG

Ngjyra           E Portokallte

Out of stock

Maqina lunder RWX AIR CROSS

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995519

1.240,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975995519

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet            2400 x 620 x 1060 mm

Max. pesha perd.   150 kg

Out of stock

Pesha hex dumbells / 2.5 kg

Modeli: Alin Sport

Kodi i produktit: 0000000016238

10,00€

Emërtimi

Barkodi

Çmimi

Pesha hex dumbells 2.5 kg

0000000016238

10.00

Pesha hex dumbells 5 kg

0000000016239

20.00

Pesha hex dumbells 7.5 kg

0000000016240

30.00

Pesha hex dumbells 10 kg

0000000016242

40.00

Pesha hex dumbells 12.5 kg

0000000016241

50.00

Pesha hex dumbells15 kg

0000000016243

60.00

Pesha hex dumbells17.5kg

0000000016245

70.00

Pesha hex dumbells 20kg

0000000016246

80.00

Pesha hex dumbells 22.5kg

0000000016247

90.00

Pesha hex dumbells25kg

0000000016248

100.00

Pesha per kembe BB-989-B 2x2.25 kg

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280240984

18,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280240984

Pesha              2.25 kg


Prej 1 deri 16 nga 36 (3 faqe)