You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paisje Te Forces

Kettelbell 8 kg KRV-8

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994253

30,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975994253

Pesha            8 KG

Ngjyra           E Portokallte

Maqina lunder RWX AIR CROSS

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995519

1.070,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975995519

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet            2400 x 620 x 1060 mm

Max. pesha perd.   150 kg

Pesha per kembe BB-989-B 2x2.25 kg

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280240984

18,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280240984

Pesha              2.25 kg


Rrota per ushtrime

Modeli: Pride

Kodi i produktit: 7767846403657

15,00€

Brendi       Pride

Kodi           7767846403657

Ngjyra       Black


Info

        Per te trajnuar kraharorin, shpinen dhe gjoksin.
        Ndihmon ne balancim dhe permisim te qendrimit.


Shtrengues per bel BB-876CE-B

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280711491

12,00€

Brendi           Body Sculpture

Kodi               0715280711491

• Madhesia: 30 x 125 cm

• Materiali – neoprene


Ski Ushtrues SKX SKI CROSS

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975997605

1.070,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975997605

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           430 x 540 x 2150 mm

Pesha                       29 kg

Slitta crosstrainig AHF-187

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996240

265,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                          8029975996240

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           102 x 63 x 96 cm

Max. pesha              150 kg

Sllam Ball F-23 7 kg AHF-218

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975997469

19,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975997469

Pesha            7 kg

Prej 9 deri 16 nga 20 (3 faqe)