You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Aksesorë

Balance Board Basic

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 07373-300

22,00€


Out of stock

Banka universale WBX-2200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995601

510,00€

Brendi                       Toorx

Kodi                           8029975993430

Ngjyra                       E Zeze

Dimensionet           1350 x 830 x 420 mm

Max. pesha perd.   135 kg

Body Gym BB-268

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280703861

19,00€

Brendi            Body Sculpture

Kodi                0715280703861

• Body Sculpture multi-functional body gym

• Mund te perdoret per ushtrime si dips, pull-ups dhe shume te tjera

• Konstruksion nga celiku

• Gjatesia 60cm

• Kembet nga goma Non-slip

• Doreza te buta per rehati


19,00€

Chin-up bar

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397551515

16,00€
 Brendi
Kettler
 Kodi 4001397551515
 Ngjyra
E Zeze
 Materiali Celik
16,00€

Mögliche Optionen

Doreza Fitnesi BW-85L-C

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280720097

12,00€

• Madhesi e rregullueshme me velkro

• Materiali elastik

• Doreza e mbushur

• Lekure sintetike


Out of stock

Doreza per gomat pilates AHF-141

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

Dyshek per ushtrime PRO Fitness

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992075

50,00€

Brendi                 Toorx

Kodi                     8029975992075

Ngjyra                  E Kaltert

Dimensionet      178 x 61 x 5 cm

Karakteristikat    E palueshme, abzorbon zerin


Dyshek per ushtrime QB-8302TG16-6

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280013632

30,00€

Brendi                Body Sculpture

Kodi                    0715280013632

Materiali            Velvet, TPE

Dimensionet     184 х 61 х 0.6 сm


Prej 9 deri 16 nga 120 (15 faqe)