You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Aksesorë

Goma per rezistence - green 2080x4.5x45mmAHP-131

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993461

25,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975993461

Gjeresia         4.5 cm

Ngjyra            E gjelber

Gjatesia         208 cm

Rezistenca    HARD

Goma per rezistence AHF-251

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975998985

7,50€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975998985

Pershkrimi

            Goma per rezistence mundeson treningun ne menyre funksionale,

            fleksibile dhe mundeson ushtrimet cross-fitness  


Out of stock

Goma per rezistence- black 2080x4.5x22mm AHF129

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993447

13,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975993447

Gjeresia        2.2 cm

Ngjyra            E Zeze

Gjatesia         208 cm

Rezistenca    E lehte

Goma per rezistence-red 2080x4.5x13mm AHF-128

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993430

8,00€

Brendi           Toorx

Kodi               8029975993430

Gjeresia         1.3 cm

Ngjyra            Red

Gjatesia         208 cm

Rezistenca    SOFT

Goma per ushtrime per kembe AHF-133

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993485

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975993485

Dimensionet     30x1 1x0  6 cm


Goma per ushtrime te terheqjes KR-VX-ZWG-3000

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402032

18,50€

Kodi             7767846402032

Tipi              Non-Elastic

Gjatesia       3 m 


Goma per ushtrime te terheqjes LF-VX-VRT-SH

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 7767846402049

23,00€

Kodi             7767846402032

Tipi              Non-Elastic

Gjatesia      3 m 


Goma per zgjerim original KR-DEUSER-O

Modeli: Haest

Kodi i produktit: 000X00037ANZP

30,00€

Brendi            Haest

Kodi               000X00037ANZP

Informacion:  Original Deuserband® per force, kordinim dhe kondicion. Shume e qendrueshme. Prodhuar ne Gjermani

Out of stock
Prej 25 deri 32 nga 120 (15 faqe)