You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

MTB

BIÇIKLETË / MTS-4300-S 26" BLK/GRN / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 0043S26403809

265,00€

Madhësia e rrotës: 26"

Korniza: ÇELIK

Rrethi i rrotës: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: MITAS/CST

Piruni: Me Amortizim / SHOCK ABSORBER

Timoni: ÇELIK STEEL

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SUNRUN

Dhëmbëzori i pasëm: SUNRUN

Sistemi i frenave: V BRAKE/ ÇELIK

Pesha: 16.96

Biçikletë CAIMAN HELIUM / 26 FS black-blue 21

Kodi i produktit: 8605006413261

220,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26" 18"

Korniza :HI-TEN çeliku

Piruni: HI-TEN çeliku

Dhëmbëzori i pasëm:SHIMANO RD-TY21-B - 6

Dhëmbëzori i përparëm:POWER TOP PULL 48T 28.6

Ndërimi i shpejtësisë:SHIMANO SL-TX30 3x6

Indeksi: me 6 shpejtësi 14-28T

Frenat: V-frena ALU

Timoni: Çelik 620 mm

Shtylla e ulëses: Çeliku 25.4x300mm

Kushineta/Boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: Semi CARTRIDGE / 5 PIECES

Pesha:16.4 kg

Amortizatori: ZOOM

Gomat: 26x2.10

Pedalet: MTB PVC

BIÇIKLETË MTS-4300-S 26"BLK/BLU / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 0043S26403810

265,00€

Madhësia e rrotës: 26"

Korniza: ÇELIK

Rrethi i rrotës: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: MITAS/CST

Piruni: Me Amortizer / Shock Absorber

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SUNRUN

Dhëmbëzori i pasëm: SUNRUN

Sistemi i frenave: V BAKE/ ÇELIK  

Pesha: 16.96

BIÇIKLETË MTX-7050-V 27.5" BLK/ORNG / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 0705V27190206

345,00€

Madhësia e rrotës: 29"

Korniza: ALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: MITAS/CST

Piruni: MOZO

Timoni: ÇELIK STEEL

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TOURNEY FD-TY500

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TOURNEY RD-TY200

Sistemi i frenave: DISK MEKANIKE

Pesha: 13,7

BIÇIKLETË MTX-7050-V 29" BLK/GRN / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 0705V29190209

350,00€

Madhësia e rrotës: 29"

Korniza: ALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SUNRUN (3X7)

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TOURNEY FD-TY500

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TOURNEY RD-TY200

Shtylla e timonit: Çelik/Çelik (42-34-24T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 13.7

BIÇIKLETË MTX-7200 29" BLK/RED / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 0007229190204

500,00€

Madhësia e rrotës: 29"

Korniza: ALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SUNRUN (3X7)

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TOURNEY FD-TX800

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TOURNEY RD-TX800

Sistemi i frenave: SHIMANO, TX-805 DISK MEKANIKE

Ndërrimi i shpejtësisë: SHIMANO ST-F500

Pesha: 14.54

BIÇIKLETË MTX-7200 29" BLK/YEL / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 7229190205

500,00€

Madhësia e rrotës: 29"

KornizaALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: MITAS/CST

Piruni: MOZO

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TOURNEY FD-TX800

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TOURNEY RD-TX800

Sistemi i frenave: SHIMANO, TX-805 MECANIC DISCK

Pesha: 16.96

BIÇIKLETË MTX-7300 29" GREY/BLU / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 7329193010

530,00€

Madhësia e rrotës: 29"

KornizaALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, TOURNEY FD-TX800

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, ALTUS RD-M310-I

Sistemi i frenave: SHIMANO, BR-MT200/ HYDROLIC DISC

Ndërrimi i shpejtësisë: SHIMANO SL-M315-8

Pesha: 15.22

BIÇIKLETË MTX-7400 29" BLK/GLOSBLK / Bisan

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 7429190229

710,00€

Madhësia e rrotës: 29"

Korniza: ALLOY 6061

Rrethi i rrotës: ALLOY, DOUBLE FLOOR/DOUBLE WALL

Goma: MICHELIN/CST

Piruni: Mozo

Timoni: B+PLUS

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, ALTUS FD-M2000

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, ALTUS RD-M2000

Sistemi i frenave: SHIMANO, MT-200/ HYDROLIC DISC

Ndërrimi i shpejtësisë: SHIMANO ALTUS SL-M2010-9

Pesha: 15.54

BIÇIKLETË PËR FËMIJË / Bisan - 2900-V 24" BLK/ORNG

Modeli: Bisan

Kodi i produktit: 029XV24300206

315,00€

Madhësia e rrotës: 24"

Korniza: Çelik / Çelik

Rrethi i rrotës: ALLOY, SINGLE FLOOR/SINGLE WALL

Goma: Mitas/CST

Piruni: SHIMANO SL-RV200-7

Kushineta e pirunit: Mozo

Zinxhiri: KMC

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO, FD-TZ500

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO, TOURNEY RD-TY200

Shtylla e timonit: Çelik/Çelik (24-34-42T)

Timoni: Çelik/Çelik

Pesha: 12.6

Biçikletë SCOTT / SPARK 960 - 19 - M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368405030

2.100,00€

Brendi        SCOTT

Kodi          7613368405030

Korniza       Spark 3 Alloy SL 6011

Shpejtesite   SRAM SX Eagle Trigger

Frenat        Shimano MT201 Disc F&R 180mm SM-RT10 CL rotor

Timoni        Syncros Alloy 6061 T shape Flat / 9° / 740mm Syncros Pro lock-on grips

Ulesja         Syncros Belcarra Regular 2.5

Pesha         14.60 kg

Goma e jashtme 26x1.9 CONTINENTAL DOUBLE FIGHTER III black/black

Kodi i produktit: 4019238709858

23,00€

Double Fighter III e kthen një biçikletë të shkathët për të gjithë terrenin në një vrapim të shkathët në qytet.


Goma rrotullohet lehtësisht në asfalt. Dorezat e jashtme të ekspozuara kafshojnë fort në zhavorr të mprehtë dhe në shtigjet e parkut.


Double Fighter III ofron një mbështjellje të qëndrueshme dhe shkallë të qëndrueshme për çiklistët sportivë të kohës së lirë.

Goma e jashtme 29x2.2 CONTINENTAL CROSS KING black/black Skin

Kodi i produktit: 8605006435720

23,00€

Teknologjia e mbrojtjes u jep gomave përzierjen perfekte të drejtimit të qetë, mbërthimit dhe mbrojtjes nga shpimi. 


Kjo mundësohet nga një shtresë shtesë mbrojtëse kundër shpimit që qarkullon përreth, gjë që e bën të gjithë gomën veçanërisht rezistente dhe të pandjeshme ndaj lëndimeve.


Pavarësisht shtresës shtesë, goma ka një veti shumë të mirë amortizuese dhe hekuroset pastër në shtigjet më të vështira.

Goma e jashtme 29x2.2 CONTINENTAL RACE KING black/black Skin

Kodi i produktit: 4019238026092

23,00€

Brendi: Continental

Kodi: 4019238026092

Ngjyra: e zezë

GOMA JASHT. 26x2.2 CONTINENTAL RACE KING black/black Skin

Kodi i produktit: 4012938788280

19,00€

Brendi: Continental

Kodi: 4012938788280

Ngjyra: e zezë

Helmeta UVEX I-VO black 56-60

Kodi i produktit: 4043197255279

63,00€

Brendi                UVEX

Kodi                    4043197255279

Tipi                      MTB

Pesha                  230 g


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 23 (2 faqe)