You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

CITY

Biçikletë POLAR GRAZIA / 6s Retro - black - 22 / M

Modeli: Polar

Kodi i produktit: 8605044902321

295,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 28" / 6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 28"

Mbajtës i pirunit: THREAD 1".

Shtylla e timonit: ALUMIN/ÇELIK 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm

Dorezat e timonit: HERMANS ERGO

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x300mm

Ulësja: P:LAB CITY LADY

Rrethi i rrotës: BERETTA 28" ALUMINIUM DOUBLE WALL 36H

Shtëpiza e osit të përparëm dhe pasëm: STEEL 36H

Dorëzat e frenave: SACCON PVC-ALU

Frenat: SACCON V-BRAKE ALU

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO RD-TY21 GS

Ndëruesit e shpejtësisë: SHIMANO SL-RS36-6 REVO SHIFTER

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO MF-TZ500 14-28T

Zinxhiri: KMC Z6

Kushineta /boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: THUN CARTRIDGE

Pedalet: CITY ALU

Këmbëzat: ALU

Gomat: 700x40C

Biçikletë POLAR GRAZIA 6s Retro / warm grey - 22 / L

Modeli: Polar

Kodi i produktit: 8605044901430

295,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 28" / 6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 28"

Mbajtës i pirunit: THREAD 1".

Shtylla e timonit: ALUMIN/ÇELIK 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm

Dorezat e timonit: HERMANS ERGO

Shtylla e ulëses: ÇELIK 28.6x300mm

Ulësja: P:LAB CITY LADY

Rrethi i rrotës: BERETTA 28" ALUMINIUM DOUBLE WALL 36H

Shtëpiza e osit të përparëm dhe pasëm: STEEL 36H

Dorëzat e frenave: SACCON PVC-ALU

Frenat: SACCON V-BRAKE ALU

Dhëmbëzori i pasëm: SHIMANO RD-TY21 GS

Ndëruesit e shpejtësisë: SHIMANO SL-RS36-6 REVO SHIFTER

Dhëmbëzori i përparëm: SHIMANO MF-TZ500 14-28T

Zinxhiri: KMC Z6

Kushineta /boshti i dhëmbëzorëve të përparëm: THUN CARTRIDGE

Pedalet: CITY ALU

Këmbëzat: ALU

Gomat: 700x40C

Biçikletë Tonus / 26 ULTRA 2020 PINK MATT 420 MM

Kodi i produktit: 13065

235,00€

Barkodi: 13065
Ngjyra: Rozë

Korniza: Çeliku (hap i ulët) i tipit 26".

Timoni: Çeliku i zi i lakuar,    22,2 mm gjatësia 600 mm , ngritja 30 mm

Dorëzat: HERRMANS UDE 92A/Be zezë.  

Shpejtësitë: Sistemi SHIMANO me 7 shpejtësi

Frenat: LOGAN LB-941AE,  tip frenash , alumini, i zi

Goma: TAVAKA 26x1.95 e zeze

Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)