You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Fitness & Kardio

Bicikleta aerodinamike SCHWINN AIRDYNE AD8

Kodi i produktit: 0708447909381

1.750,00€
Kodi                           0708447909381
Ekrani                        Time, Distance, Speed, Watt, RPM, Calories, Pulse
Programe te trajnimit  9
Dimensionet               (L) 105.6 cm x (W) 50 cm x (H) 132.4 cm
Max. User persha        160 kg

Out of stock

Bicikleta magnetike paluese BRX-OFFICE- COMAST

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992976

280,00€

Brendi                                    Toorx

Kodi                                        8029975992976

Dimensionet                         113 x 55 x 120 cm

Pesha                                      20.5 KG

Pesha e rrotes                       6 KG

Pesha max. perdoruesit      100KG

Aksesorite                              Suport per smartphone, tablet, laptop dhe shishe te xhamit 

Karakteristikat                       LCD display, Scan - Time - Distance - Speed ​​- Pulse - Calories - Odometer


Out of stock

Toorx Trake Vrapimi TRX8500

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996141

3.800,00€

Brendi               Toorx

Kodi                   8029975996141

Pesha                205 kg

Motori               5/7 (Peak) HP AC

Programet        1 manual, 36 pre-set, 3 user, HRC

Dimensionet    2050 x 920 x 1630 mm


AB Roller 7361-100

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397398486

100,00€


100,00€

Banka olimpike per ushtrime drejte WBX-3400

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975995533

765,00€

Pesha maksimale e strukturës (përdoruesi + peshat e ngarkuara) : 400 kg

Pesha maksimale e ngarkueshme : 265 kg

Pesha maksimale e përdoruesit: 135 kg

Bicikleta magnetike AVIOR M

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 7640119481203

400,00€


Brendi:Kettler
Dimensionet:86 x 59 x 142 cm                
Display:koha, shpejtësia, distanca, K-kaloritë, pulsi
Pesha max. e perdoruesit:110kg


Out of stock

Bicikleta magnetike paluese BFK-SLIM

Kodi i produktit: 8029975980034

185,00€

Kodi                                         8029975980034

Max pesha perdoruesit 100 Kg

Informacione                 scan, distance, calories, time, speed, odometer

Ekrani                                     LCD

Pesha produktit             17,8 Kg

Dimensionet                         820 x 410 x 1180 mm


Bicikleta per ushtrime BRX-FLE

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975970240

275,00€


Out of stock

Doreza dyanesore per maqina MDN

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975999258

32,00€

Doreza e dyfishtë ka një dorezë uretani.

Është bërë nga materiali me cilësi të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri.

Ideale për ata që duan të kryejnë tërheqje me rezultate optimale.

Për përdorim me një multi-stacion të drejtuar nga kabllo.

Out of stock

Dyshek per ushtrime PRO Fitness

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992075

50,00€

Brendi                 Toorx

Kodi                     8029975992075

Ngjyra                  E Kaltert

Dimensionet      178 x 61 x 5 cm

Karakteristikat    E palueshme, abzorbon zerin


Out of stock

Dysheke per ushtrime abdominale CROSS MAT AHF-095

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975992686

18,00€


Dysheme gome puzzle 1mx1mx1.5cm

Kodi i produktit: 14322

25,00€


Ekspander BB-318

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280711699

17,00€
 Brendi
Body Sculpture
 Kodi 715280711699

FITMOTIV KETTELBELL neopren 32 kg UTKB -32

Kodi i produktit: 3830055101141

162,00€


Goma per rezistence e bute verdhe 1m x15cmx0.35mm ahf 114

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993270

1,95€

Brendi      Toorx

Kodi      8029975993270

Ngjyra      E verdhe

Rezistenca      E vogel

Kapese per ngritjen e peshave CP-GAN

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990606

20,00€


Prej 1 deri 16 nga 62 (4 faqe)