Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Kohe E Lire

Brand: Harrows
Materiali: Alumin2BA - 3/16" (inç)Ngjyrat:Kaltër,Kuqe dhe të zeze..
€2.50
Trampolinë për fëmijë / Garlando - ø 101 cm TRI-12 Trampolinë për fëmijë / Garlando - ø 101 cm TRI-12
E fundit
Brand: Garlando
Projektuar posaçërisht për të kryer aktivitet fizik në shtëpi gjatë argëtimit.Ka një kornizë çeliku dhe këmbë, me këmbë prej gome që nuk rrëshqasin.Materiali i mbulesës është i punuar nga polipropileni permatron rezistent ndaj rezeve UVE pajisur me jastëkë mbrojtës, mbulesë me PVC n..
€75.00
Brand: Harrows
Material prej gome të fortë industriale me një mikro-mbështjellje të qëndrueshme dhe jo rrëshqitëseLinjat e hedhjes ndërkombëtare të printuara në mënyrë profesionale në 229 cm (7 ft. 6 in.) dhe 237 cm (7 ft. 9.25 in.)I përshtatshëm për turneIdeale për klub dhe përdorim shtëpiak..
€85.00
Brand: Harrows
30% më të lehta se bishtat standarde të cilat ofrojnë një kombinim elegant të kapjes së jashtëzakonshme të fluturimit dhe forcës optimale të goditjes.Forma e thjeshtë zvogëlon zvarritjen, për të dhënë shanse maksimale për shënim.Gjatësia: 47,6 mm / 1,0 gm..
€1.50
Brand: Harrows
Prodhuar nga një aliazh i teknologjisë së lartë me një peshë specifike prej 2,64 gcm3Boshte keramike i japin lojtarit performancë të pakrahasueshme...
€3.00
Brand: Harrows
Aliazh i lyer me cilësi të lartëMateriali i bushtit: QeramikePikat e majës me material prej çelikutPesha e shigjetës 18gr dhe 20grGjatësia: 55mmDiametri: 8.8 mm..
€13.00
Brand: Harrows
Aliazh i lyer me cilësi të lartë2ba BoshtePikat e majës me material prej çelikutPesha e shigjetës 18grGjatësia: 53.00 mmDiametri: 8.20 mm..
€15.00
Shigjeta për pikado / Harrows - Softip Vivid Brass Blue Shigjeta për pikado / Harrows - Softip Vivid Brass Blue
E fundit
Brand: Harrows
Aliazh i lyer me cilësi të lartë2ba BoshtePikat e majës me material prej çelikutPesha e shigjetës 18grGjatësia: 53.00 mmDiametri: 8.20 mm..
€15.00
Shigjeta për pikado / Harrows - Softip Vivid Green Shigjeta për pikado / Harrows - Softip Vivid Green
E fundit
Brand: Harrows
Aliazh i lyer me cilësi të lartë2ba BoshtePikat e majës me material prej çelikutPesha e shigjetës 18grGjatësia: 59.00 mmDiametri: 9.40 mm..
€15.00
Brand: Harrows
Pesha / Diametri / Gjatësia 16 g  /  7,9mm / 50mm 18 g / 8,2 mm / 53 mm 3 x shigjeta3 x Flutra - Prime Vespa3 x boshte Supergrip..
€15.00
Brand: Garlando
Tavolina e PingPongut C-277I është për përdorim të brendshëm, i palosshëm me mbyllje automatike kompakte. Dimensionet e majave: 274 x 152,5 x 76 cmPesha: 75 kgMateriali bazë: prej druriMateriali I kornizës: Metal..
€470.00
Brand: Harrows
Përmban 9 shigjeta me maje çelikuFëmijët duhet të mbikëqyren nga një i rritur gjatë lojës...
€10.00
Prej 1 deri 12 nga 54 (5 faqe)