You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Sport

Traka per vrapim OFFICE Track 7895-500

Modeli: Kettler

Kodi i produktit: 4001397568513

2.400,00€

Trakë vrapimi Kettler OFFICE Track, dizajnuar për zyre dhe persona që dëshirojnë të jenë më aktiv.

Brendi : Kettler
Ngjyra : E zezë
Pesha : 73 kg
Mban peshë deri në 180 kg
Shpejtësia : 0.1-6
Dimensionet : 135 x 55 cm

Adidas - Majica boksi A127 - L

Modeli: Adidas

Kodi i produktit: 3662513081005

28,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513081005

Materiali: Poliester
Teknologjia Adidas Climacool

Adidas - shorce për boks A128 / L

Modeli: Adidas

Kodi i produktit: 3662513080473

29,00€

Brendi: Adidas

Kodi: 3662513080473

Materiali: Poliester

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

Modeli: NordicTrack

Kodi i produktit: 110009227

1.300,00€

Aksesorë për Vault / NordicTrack - NTB15019-INT

https://www.sportingks.com/index.php?route=product/product&product_id=2952


6 set pasha të NordicTrack

2 kettlebell të NordicTrack

3 Goma për rezistencë të rëndë

3 Goma për rezistencë të lehta,të mesme dhe të rënda

Dyshek për ushtrime

Dy blloqe për Yoga

Peshqir pastrimi me microfiber 17” x 17”.

135kg peshë në kuti (përmasat e kustisë: 84x76x30cm)Mögliche Optionen

Atlete - ALPINA EWL 3 Green blue

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421180639

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838421180639

Atlete - ALPINA EWL Black - (nr.47)

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838512732556

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838512732556

Mögliche Optionen

Atlete për femra - ALPINA EWL T - Red

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427876710

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427876710

Atlete për femra / Alpina - EWL red - nr. 43

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838477080020

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838477080020

Mögliche Optionen

Atlete për Meshkuj - ALPINA CHARLIE black

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427903744

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427903744

Mögliche Optionen

Atlete për Meshkuj / Alpina - EWL4 Black

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427925852

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427925852

Mögliche Optionen

Atlete për Meshkuj / ALPINA EWL4 - Dark blue

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427926125

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427926125

Mögliche Optionen

Atlete për Meshkuj / ALPINA EWLT - Light blue

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427876871

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427876826

Mögliche Optionen

Atlete për Meshkuj / ALPINA EWLTT Black

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838427877175

48,00€

Brendi: Alpina

Kodi: 3838427877175

Mögliche Optionen

Atlete Scott / T2C EVO yellow-blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 0005705

60,00€

Brendi: Scott

Kodi: 000005705

E lehtë për vrapim/ecje

Teknologjia eRide për ndjesi reaguese

Atomic

Modeli: Harrows

Kodi i produktit: 5017626012138

1,00€


1,00€

Bandana / VIKING 1980 multicolour

Modeli: VIKING

Kodi i produktit: 5901115812616

8,00€

Edicioni klasik i bandanas Viking siguron përdorimin dhe mbrojtjen e tij shumë universale në të gjitha kushtet, duke e bërë këtë produkt një domosdoshmëri për çdo person aktiv.

 

Karakteristikat kryesore:
Materiali shtrirjeje me 4 drejtime për fleksibilitet të përsosur
100% pa telashe, material i tharjes së shpejtë,
Një madhësi e përshtatshme për të gjithë
Përdorime të shumëfishta: si kapelë e plotë, shirit koke, kapuç, maskë, shall, shall
Materiali: 100% poliestër

Prej 1 deri 16 nga 511 (32 faqe)