Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Artet Luftarake

Brand: Dosmai
Është prodhuar nga materiale të posaçme të mbushura me suvatim PU+PVC 390 gr/m² për të minimizuar dëmtimet në fytyrë dhe kokë.Falë materialit premium PU siguron përdorim afatgjatë...
€45.00
Brand: Dosmai
Brendi: DosmaiPërdorimi: TaekwondoMateriali: Mbushje elastike..
€45.00
Brand: Dosmai
390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificialeVelcro dhe mbushje speciale6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët10oz përdoret përgjithësisht në gara12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda..
€33.00
Brand: Dosmai
390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët10oz përdoret përgjithësisht në gara12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda..
€35.00
Brand: Dosmai
390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët10oz përdoret përgjithësisht në gara12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda..
€32.00
Brand: Dosmai
390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificiale6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët10oz përdoret përgjithësisht në gara12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda..
€40.00
Brendi: EverbestPërbëhet nga lëkura artificiale e veshur me PU + PVC, e mbushur me poliuretani. Falë këtij dizajni, dorezat bëhen më të qëndrueshme. Dizajni i përshtatshëm për anatominë e dorës është në formën e një grushti natyral. Kështu, atleti nuk bën përpjekje shtesë për të arritur form..
€62.00
Brand: Dosmai
Është prodhuar prej MAT PVC, lëkurës sintetike me 680 gr/m² dhe e certifikuar me ISO:9001.Pjesët prej lëkure dhe tekstili janë të mbushura me punë dore.Përbëhet gjithsej prej 8 pjesëve dhe është prodhuar për profesionistë dhe fillestarë.Dimensionet: 65x110cm..
€200.00
Thes boksi / Dosmai - 60 x 25cm - KT520 Thes boksi / Dosmai - 60 x 25cm - KT520
E fundit
Brand: Dosmai
Brendi: DosmaiKodi: 8680034520150Dimensionet: 60 x 25cm..
€25.00
Prej 1 deri 12 nga 28 (3 faqe)