Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Ping Pong

Brand: Garlando
Ngjyra: bardhëMe një yllI përshtatshëm për stërvitje dhe për njësi shkollore..
€0.40
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 1.5mmShpejtësia: 5/10Rrotullimi: 4/10Kontrolli: 9/10Kompensatë e fortë 6 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 1 yje i miratuar..
€19.00
Brand: Garlando
Shpejtësia: 3/10Rrotullimi: 2/10Kontrolli: 10/10ITTF me 1 yje i miratuarGjatësia e rrjetës: 183cmTop me 1 yje..
€15.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 1.5mmShpejtësia: 2/10Rrotullimi: 2/10Kontrolli: 10/10Kompensatë e fortë 5 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 1 yje i miratuar..
€10.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 1.5mmShpejtësia: 5/10Rrotullimi: 4/10Kontrolli: 9/10Kompensatë e fortë 6 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 5 yje i miratuar..
€15.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 1.8mmShpejtësia: 9/10Rrotullimi: 9/10Kontrolli: 8/10Kompensatë e fortë 6 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 5 yje i miratuar..
€27.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 2 mm, kualitet i lartëShpejtësia: 10/10Rrotullimi: 10/10Kontrolli: 7.5/10Kompensatë e fortë 6 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 7 yje i miratuar..
€33.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 2mmShpejtësia: 9.5/10Rrotullimi: 9.5/10Kontrolli: 7.5/10Kompensatë e fortë 6 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 6 yje i miratuar..
€32.00
Brand: Garlando
Shtresa e sfungjerit 1.8 mmShpejtësia: 6/10Rrotullimi: 5/10Kontrolli: 8.5/10Kompensatë e fortë 5.5 mmShtresa e gomës jo e rrafshët (goma në anën e kundërt)ITTF me 3 yje i miratuar..
€15.00
Prej 1 deri 12 nga 48 (4 faqe)