Sporting
Shporta

Deri në 35% Zbritje në produktet e Notit

Aftesi te kufizuar

·         PU e shkëlqyer e butë·         Tingull i shkëlqyeshëm dhe që zgjat gjatë·         Madhësia 4·         Diametri 20 cm..
€49.00
Top me zile për goalball / për persona me aftësi të kufizuar Top me zile për goalball / për persona me aftësi të kufizuar
E fundit
Goalball - Goalball ZyrtarMateriali: GomëNgjyra: E KaltërStandardet IBSAPesha: 1250 gramMadhësia: 7Tingull i qartë tingëllime..
€130.00
Me një pajisje tingulli vrullëse në qendër dhe kërcim të ulëtØ aplikacion. 90 mm (~ 3,5 inç)E prodhuar prej shkume dhe me një tingull të qartë kërcitës...
€10.00
Maskë sportive / për persona me afësi të kufizuar
E fundit
Kodi         00000EXP50801Ngjyra     E Perhimte dhe kalter..
€50.00
Brand: Sportsystem
Brendi: SportsystemKodi: 0000000S01454Gjatesia: 40 cm / 50 cmMateriali: Plastik..
€19.00
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)