Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Artet Luftarake

Brand: Dosmai
Është prodhuar nga materiale të posaçme të mbushura me suvatim PU+PVC 390 gr/m² për të minimizuar dëmtimet në fytyrë dhe kokë.Falë materialit premium PU siguron përdorim afatgjatë...
€45.00
Brand: Dosmai
Brendi: DosmaiPërdorimi: TaekwondoMateriali: Mbushje elastike..
€45.00
Brand: Dosmai
390 gr/m² PU+PVC e veshur me lëkurë artificialeVelcro dhe mbushje speciale6 – 8oz është madhësi për fëmijë dhe është e përshatshme për përdorim nga fëmijët10oz përdoret përgjithësisht në gara12-14-16oz përdoret në stërvitje sepse janë të rënda dhe të vrazhda..
€33.00
Brand: Dosmai
Projektuar posaçërisht nga 390 gr/m² lëkure e veshur me PU dhe ofron lehtësi në përdorim për boksierin dhe partnerin e tij stërvitor falë dizajnit të saj inovativ.Sistemi i brendshëm me shkumë me shumë shtresa ofron mbrojtje të shkëlqyer të duarve dhe kyçeve për stërvitjet tuajaRehati unike gjatë..
€35.00
Brand: Dosmai
Projektuar posaçërisht nga 390 gr/m² lëkure e veshur me PU dhe ofron lehtësi në përdorim për boksierin dhe partnerin e tij stërvitor falë dizajnit të saj inovativ.Sistemi i brendshëm me shkumë me shumë shtresa ofron mbrojtje të shkëlqyer të duarve dhe kyçeve për stërvitjet tuajaRehati unike gjatë..
€32.00
Brand: Dosmai
Projektuar posaçërisht nga 390 gr/m² lëkure e veshur me PU dhe ofron lehtësi në përdorim për boksierin dhe partnerin e tij stërvitor falë dizajnit të saj inovativ.Sistemi i brendshëm me shkumë me shumë shtresa ofron mbrojtje të shkëlqyer të duarve dhe kyçeve për stërvitjet tuajaRehati unike gjatë..
€40.00
Thes boksi / Dosmai 120x40 cm - KT550
Nuk ka në stok
Brand: Dosmai
Dimensionet: 120x40cmMateriali: PVC e mbushur posaçërisht rërëTë mbushura me kujdes me copa mbushëse.Ndërmjet pjesës së jashtme dhe materialit mbushës ka shkumë silikoni që thith goditjet.Siguron një formë të qëndrueshme dhe redukton presionin e ushtruar në nyje...
€180.00
Brendi: EverbestPërbëhet nga lëkura artificiale e veshur me PU + PVC, e mbushur me poliuretani. Falë këtij dizajni, dorezat bëhen më të qëndrueshme. Dizajni i përshtatshëm për anatominë e dorës është në formën e një grushti natyral. Kështu, atleti nuk bën përpjekje shtesë për të arritur form..
€62.00
Brand: Dosmai
Dimensionet: 80x25cmMateriali: PVC e mbushur posaçërisht rërëTë mbushura me kujdes me copa mbushëse.Ndërmjet pjesës së jashtme dhe materialit mbushës ka shkumë silikoni që thith goditjet.Siguron një formë të qëndrueshme dhe redukton presionin e ushtruar në nyje...
€60.00
Brand: Dosmai
Është prodhuar prej MAT PVC, lëkurës sintetike me 680 gr/m² dhe e certifikuar me ISO:9001.Pjesët prej lëkure dhe tekstili janë të mbushura me punë dore.Përbëhet gjithsej prej 8 pjesëve dhe është prodhuar për profesionistë dhe fillestarë.Dimensionet: 65x110cm..
€200.00
Thes boksi / Dosmai - 60 x 25cm - KT520
Nuk ka në stok
Brand: Dosmai
Dimensionet: 60x25cmMateriali: PVC e mbushur posaçërisht rërëTë mbushura me kujdes me copa mbushëse.Ndërmjet pjesës së jashtme dhe materialit mbushës ka shkumë silikoni që thith goditjet.Siguron një formë të qëndrueshme dhe redukton presionin e ushtruar në nyje...
€25.00
Prej 1 deri 12 nga 28 (3 faqe)