Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Futsall

Brand: Select
Materiali: PU me cilësi të lartë.Fshikëza butil e zhvilluar posaçërisht me fibra poliesteri siguron një kërcim të besueshëm, gjë që e bën topin të lehtë për tu kontrolluar.Topi është i qepur me dorë.Perimetri: 62-64 cmPesha: 400-440gMadhësia: 4Plotëson standardin: FIFA B..
€40.00
Brand: Select
Dizajn shumëngjyrësh për shikueshmëri të përmirësuar dhe reagime më të shpejta të lojtarëve.Sipërfaqe gome jashtëzakonisht e qëndrueshme.Ideale për të luajtur në sipërfaqe të forta si asfalt, beton etj.Fshikëz latex me fibra poliester brenda për një prekje të butë dhe një kërcim të kontrolluar.V..
€35.00
Brand: Select
Materiali: PU me cilësi të lartë.Fshikëza butil e zhvilluar posaçërisht me fibra poliesteri siguron një kërcim të besueshëm, gjë që e bën topin të lehtë për tu kontrolluar.Topi është i qepur me dorë.Perimetri: 62-64 cmPesha: 400-440gMadhësia: 4Plotëson standardin: FIFA B..
€40.00
Brand: Select
Materiali: PU me cilësi të lartë.Fshikëza butil e zhvilluar posaçërisht me fibra poliesteri siguron një kërcim të besueshëm, gjë që e bën topin të lehtë për tu kontrolluar.Topi është i qepur me dorë.Perimetri: 62-64 cmPesha: 400-440gMadhësia: 4Plotëson standardin: FIFA B..
€40.00
Brand: Select
Ngjyrat e ndezura përmirësojnë dukshmërinë dhe shpejtësinë e reagimit të lojtarëve.Sipërfaqja me shkëlqim PU siguron qëndrueshmëri optimale dhe mbajtje afatgjatë të formës dhe dimensioneve origjinale.Falë fshikëzës butil të zhvilluar individualisht, topi karakterizohet nga rikthim i besueshëm, g..
€35.00
Prej 1 deri 12 nga 15 (2 faqe)