Sporting
Shporta

#SPORTING 60 Years of Success

Dart

Brand: Harrows
Përmban 9 shigjeta me maje çelikuFëmijët duhet të mbikëqyren nga një i rritur gjatë lojës...
€10.00
Brand: Harrows
E ndarë në 7 zona të spikatura të kapjes, Avanti shfaq një shumëllojshmëri prerjesh të ndryshme, duke rezultuar në një shigjetë me një ndjesi vërtet unike. E qëndrueshme përgjatë gjatësisë së fuçisë, përbërja e kapjes në këtë shigjetë i përshtatet në mënyrë të përkryer profilit të saj të ngushtuar...
€80.00
Brand: Harrows
Brendi: Harrows Kodi: 5017626009107Diametri: 20gr 8.2mm, 22gr 8.7mm, 24gr 9.2mm, 26gr 9.6mmGjatësia: 20gr 57mm, 22gr 56mm, 24gr 56mm, 26gr 55mm..
€12.00
Brand: Harrows
Harrows Pro Match Play Dartboard është prodhuar sipas Specifikimeve të Turneut Ndërkombëtar. Është një pllakë me densitet të lartë e cila përmban ndarës të telave me thikë dhe një unazë me numër të ulët shkëlqimi.Densitet i lartëPa kapëseUnaza numerike me shkëlqim të ulët..
€65.00
Brand: Harrows
Brendi: Harrows Kodi: 5017626013265Diametri: 22gr 9.4mm, 23gr 9.2mm & 24gr 9.4mmGjatësia: 22gr 48mm, 23gr 52mm & 24gr 52mm..
€10.00
Brand: Harrows
Diametri: 16gr & 18gr 8.2 mmGjatësia: 16gr 46 & 18gr 49mm..
€12.00
Brand: Harrows
Brendi: Harrows Kodi: 5017626007103Diametri: 16gr 8.2 dhe 18gr 8.2 mmGjatësia: 16gr 46mm dhe 18gr 51mm..
€12.00
Brand: Harrows
Brendi: Harrows Kodi: 5017626014743Diametri: 16gr 7.9 dhe 16gk 8.1 mmGjatësia: 46mmPesha: 16..
€12.00
Brand: Harrows
Diametri: 16gr: 7.9 dhe 16gk: 8.1 mmGjatësia: 46mmPesha: 16..
€10.00
Prej 1 deri 12 nga 51 (5 faqe)