You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Yoga

Bloqe per JOGA

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990866

5,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990866

Out of stock
5,00€

Doreza per gomat pilates AHF-141

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975994628

5,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450


Informacion

        Doreza te krijuara nga materiale te durueshme. Ka qepje dhe grep te forte,

        doreza eshte soft touch dhe e rehatshme

Dyshek për joga / Dosmai - 160 x 80 x 1cm / MN-1001

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109001001

20,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109001001

Dimensionet: 160 x 80 x 1cm

Lloji: MN-1001

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT 173

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975990699

12,00€

Brendi: Toorx

Kodi: 8029975990699

Dimensionet: 173x60x0.4 cm

Lehtë për t'u mbështjellur dhe ruajtur

Jo rëshqitës

Për zhvillimin tuaj muskulor dhe të brendshëm

Dyshek për ushtrime / Toorx - MAT-175

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975993041

10,00€

Brendi                Toorx    

Kodi                    8029975993041

Dimenzionet     175 x 50 x 0.8 cm

Palohet ne 5 vende !


Dyshek për yoga / Dosmai - 180x60x1.6cm MN-1000

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109000019

20,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109000019

Dimensionet: 180x60x1.6cm

Lloji: MN-1000

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Dyshek për yoga / Dosmai - 180x60x1.6cm MN-1000

Modeli: Dosmai

Kodi i produktit: 3918109000019

20,00€

Brendi: Dosmai

Barkodi: 3918109000019

Dimensionet: 160x60x1.6cm

Lloji: MN-1001

Ideale për joga, pilates dhe aktivitete të ndryshme, mund të pastrohet, lahet dhe fshihet lehtësisht.

Dysheke per joga 85022901

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 3831120413954

8,00€

Brendi                 Body Sculpture

Kodi                     3831120413954

Dimenzionet      50 x 180 x 0.7 cm

Materiali             Polifoam


Dysheke per joga QB-8302TG17-4

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 0715280013625

27,00€

Brendi                   Body Sculpture

Kodi                       0715280013625

Dimenzionet        183 x 61 x 0.4 cm

Kompozicioni       Velvet, TPE


Foam roller 33cmx fi 14 cm AHF-044

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991450

20,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991450

Materiali             Shkume e forte


Foam roller AHF-061

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975991603

18,00€

Brendi                Toorx

Kodi                    8029975991603

Diametri             114 cm

Pesha                  1150 gr

Materiali             Shkume e forte

Dimensionet      33 cm x 14 cm


Goma latex Ø 30 cm light AHF-183

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996363

4,00€

Brendi: Toorx

Dimensioni: 30x1.8cm

E lehtë

Goma latex Ø 30 cm medium AHF-200

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996370

3,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996370

Goma latex Ø 30 cm strong AHF-201

Modeli: Toorx

Kodi i produktit: 8029975996387

4,00€
 Brendi
Toorox
 Gjatesia 30 cm
 Kodi 8029975996387

Goma per pilates BB-2001 2,2mm ULTRA HEAVY black

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280716809

6,50€

Gjatësia: 300 cm

Përmasat: 9 x 4.6 x 2.2 mm

Materiali: TPR

Goma per pilates BB-2001 2,6mm HEAVY blue

Modeli: Body Sculpture

Kodi i produktit: 715280716786

6,50€

Gjatësia: 300 cm

Përmasat: 9 x 4.6 x 2.6 mm

Materiali: TPR

Prej 1 deri 16 nga 56 (4 faqe)