You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Ciklizëm

BIC.CAIMAN HELIUM 26 FS black-blue 21

Kodi i produktit: 8605006413261

187,00€ 220,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26" 18"

Korniza:HI-TEN çeliku

Piruni: HI-TEN çeliku

Dhëmbëzori i prapëm:SHIMANO RD-TY21-B - 6

DHëmbëzori i përparëm:POWER TOP PULL 48T 28.6

Ndërimi i shpejtësisë:SHIMANO SL-TX30 3x6

Indeksi me 6 shpejtësi 14-28T

Frenat: V-frena ALU

Udhëtoni: ÇELIK 48x38x28T 170mm

Timoni: Çelik 620 mm

Gypi i ulëses:Çeliku 25.4x300mm

Kushineta/Boshti i kokës së mesme: Semi CARTRIDGE / 5 PIECES

Pesha:16.4 kg

Amortizatori: ZOOM

Gomat: 26x2.10

Pedalet MTB PVC

Zbritje
-15%

BIC.POLAR MIRAGE SPORT black-grey-fluo yellow - 19

Modeli: Polar

Kodi i produktit: 8605006501821

330,00€


Out of stock

BICIKL POLAR FORESTER COMP Femrablack-silver B282A41180 - L

Modeli: Polar

Kodi i produktit: 8605006436635

272,00€ 320,00€

Madhësia e rrotës / Numri i shpejtësive: 28" / 21
Korniza:
Pirun ALUMINI: SUNTOUR M3010-AP-700C

Mbajtësepiruni: 1-1/8" THREAD GJYSMË INTEGRUAR
Tubi timonit: ALU ADJUSTAB70mm.

Timonet e ngritjes 15 mm: HERMANS ERGO 120
Tubi i ulëses: ALU 27.2x350 mm

Ulëse: P:LAB TREKKING LADY

Rrima: BERETTA 28" ALU

MURI DYFISHT 36H Botërorja e përparme: ALU 36H ME ECCENTER ECCENTER ECCENTER ECCENTER HUB/36H

E pasme ST -EF41-7 EZ-FIRE PLUS
Frenat: V-BRAKE ALU
Zhvendosja e përparme: SHIMANO FD-TY500
Derailleja e pasme: SHIMANO RD-TY300

Gërpi I pasmë: SHIMANO MF-TZ500-7 14-28T
Zinxhiri: KMC
Kushineta e kokës së mesme/boshti: FISHEK / 5
KOPE Gërpi i përparmë: SUNTOUR CW13-XR 42x32x22 175mm

Pedalet: MTB PVC
Këmba: ALU RREGULLUESHME
Gomat: KENDA 700x38C

Zbritje
-15%

Bicikleta 26 ULTRA TONUS 2020 PINK MATT 420 MM

Kodi i produktit: 13065

200,00€ 235,00€

Kodi: 13065
Ngjyra: Rozë

Zbritje
-14%

BICIKLETA ALPINA BOHEMIA 28 green

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 7767846403336

200,00€

Brendi                        Alpina

Numri i shpejtesive     1 x 1

Materiali i kornizes      Steel

Gjatesia e ngasesit     170 - 180 Cm ( M / L )

Tipi i frenave              V-Brakes

Tipi/Perdorimi            City

Out of stock

BICIKLETA BOOST JUPPI BOY 12" blue

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 7767846403114

80,00€

Brendi                      Booster

Materiali i kornizes    Celik

E peshtatshme per    Femije

Rrotat                      PVC

Madhesia e rrotave    12"

Out of stock

BICIKLETA BOOST JUPPI GIRL 12" pink

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 7767846403152

80,00€

Brendi                      Booster

Materiali i kornizes    Celik

E peshtatshme per    Femije

Rrotat                      PVC

Madhesia e rrotave    12"

Out of stock

Bicikleta BOOSTER GALAXY FS DISK blue - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006408298

183,00€ 215,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: MODE AMORTIZER MD-711G 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulëse: FERRO MTB

Rrethi:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H WITH ECCENTRIC

Dorëzat e frenave: PVC-ALU

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Zbritje
-14%

Bicikleta BOOSTER GALAXY red - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006463327

162,00€ 190,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 26"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 620mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x300mm

Ulëse: FERRO MTB

Rrethi:  BERETTA 26" DISC ALU DOUBLE WALL 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 26x2.1

Zbritje
-14%
162,00€ 190,00€

Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 red - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006444876

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 26"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje
-14%

Bicikleta BOOSTER PLASMA 200 yellow - 18

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006438530

150,00€ 176,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 20"/6

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI-TEN STEEL RIGID 20"

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/80mm

Timoni: ÇELIK 540mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 75/90mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 25.4x 250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 20"

Rrethi:  BERETTA 20" ALU 28H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 28H

Dorëzat e frenave: PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: Children’s PVC (9/16’’ THREAD)

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 20x2.10

Zbritje
-14%

Bicikleta BOOSTER PLASMA 240 black-pink - 20

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006445460

149,00€ 175,00€

Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24"/18

Rami: HI TEN STEEL

Piruni: HI TEN STEEL

Mbajtës i pirunit: 1" THREAD

Tubi drejtues: STEEL 22.2/60mm

Timoni: ÇELIK 600mm, 15mm ngritje

Dorëzat e timonit: TPR 85mm

Gypi i ulëses: ÇELIK 28.6x250mm

Ulëse: FERRO JUNIOR 24’’

Rrethi:  BERETTA 24" ALU 36H

Shtepiza e osit te perparem dhe pasem:  STEEL DISC 36H

Dorëzat e frenave dhe frenat: PVC / V-BRAKE PVC

Dhëmbëzori i përparëm: POWER

Dhëmbëzori pasëm: POWER 6 SPEED INDEX

Ndëruesit e shpejtësisë: POWER GRIP-SHIFT RIGHT INDEX

Zinxhiri: 6 SPEED INDEX

Kushineta / boshti i kokës së mesme: SEMI CARTRIDGE / 5 PIECES

Pedalet: MTB PVC

Këmbëzat: ÇELIK

Gomat: Ponely 24x1.95

Zbritje
-14%

Bicikleta BOOSTER TURBO 200 green - 21

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006412677

145,00€


Out of stock

Bicikleta BOOSTER TURBO 200 orange - 21

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006412653

145,00€


Out of stock

BICIKLETA BOOSTER TURBO 200 red - 21

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006412684

145,00€


Out of stock

Bicikleta BOOSTER TURBO 240 black-orange - 21

Modeli: Booster

Kodi i produktit: 8605006413384

180,00€


Out of stock
Prej 1 deri 16 nga 248 (16 faqe)