You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Kamping

Dyshek Alumini

Kodi i produktit: 5997608578091

10,00€

Brendi             POLIFOAM

Kodi                 5997608578091

Dimensionet  190 x 55 x 0,3

Pesha              200,00 g


Info    

    E hollë dhe e lehtë e bërë nga polietileni,
    me fletë alumini në njërën anë,
    dhe cili siguron mbrojtje termike shtesë


10,00€

Dysheke Dreamer 3 Double

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023518817651

83,00€
Firma
Vango
Kodi 5023518817651
Paketimi 68.0 x 19.0cm
Gjatesia 183 cm
Pesha

2.7 kg

Dysheke Dreamer 3 Single

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023518817668

39,00€
Firma
Vango
Kodi 5023518817668
Paketimi 55.0 x 12.0 cm
Gjatesia 183 cm
Pesha

0.96 kg

Dysheke Single Flocked Airbed

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023519022740

24,00€
Firma
Vango
Kodi 5023519022740
Paketimi L30.0 x H7.5 x W29.5cm
Gjatesia 191 cm
Pesha

1.25 kg

Dysheke ThermoCore

Modeli: Vango

Kodi i produktit: 5023519088418

135,00€
Firma
Vango
Kodi 5023519088418
Madhesia 29.0 x 11.0cm
Gjatesia 185 cm
Pesha

0.75 kg

135,00€

IS001K BREEZE R MID

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421311262

135,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421311262
Madhesite / /
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Out of stock

Mögliche Optionen

IS002K BREEZE R MID

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421311514

95,00€ 135,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421311514
Madhesite 42, 43, 44, 45, 46
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Zbritje
-29%
95,00€ 135,00€

Mögliche Optionen

IS011K BREEZE RXMID

Modeli: Alpina

Kodi i produktit: 3838421311781

95,00€ 135,00€
Firma
Alpina
Kodi 3838421311781
Madhesite 41, 42, 43, 44, 45
Gjinia Meshkuj
Struktura Upper - Leather
Lining - Textiles
Zbritje
-29%
95,00€ 135,00€
Prej 1 deri 8 nga 30 (4 faqe)