You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sporting

Skijim

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226956

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite XS-L

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX black-silver white 19 M

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368226970

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesia M

Doreza SC W ULTIMATE PREMIUM GTX MITTEN black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368227830

74,00€
 Brendi
Scott
 Konstruksioni Shell Pelhure: Lekure dhe Ripstop , Dora: Lekure , GORE-TEX® , Astari: 100% Polyester
 Kompozita Insert: 100% Polytetraflourethylen , Astari: 100% Polyester
 Izolimi Mbrapa = 220g fiberfill , Dora = 170g
 Rripi SRS Mountain Strap
 Fit Regular
 Karakteristikat Mbulesa të artikuluara në pjesën e prapme të duarve, Gishtat e artikuluar, pranga e gjatë, gishtat e parafabrikuar të fortë
 Madhesite
S , M , L , XL , XXL

Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT EXPLORAIR MERINO black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368554554

29,00€

Brendi                  Scott

Kodi                      7613368554554

Material               78% wool, 22% polyamide


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT FLEECE LINER black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978527

22,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978527

Karakteristikat   Anti-pilling fleece

                             Silicone palm grip

Konstruksioni   96% Polyester, 4% Span


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT JR ULTIMATE black

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978114

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978114

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT JR ULTIMATE bright blue-majolica blue

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978169

33,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978169

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Mögliche Optionen

DOREZA SCOTT JR ULTIMATE MITTEN black 20

Modeli: Scott

Kodi i produktit: 7613368978572

21,00€

Brendi                Scott

Kodi                    7613368978572

Karakteristikat  DRYOsphere 2L with PFC free DWR

                            Drawcord wrist adjustment for sizing

                            100% breathable and waterproof

Konstruksioni   Shell Fabric: DRYOsphere 2L with PFC


Prej 9 deri 16 nga 351 (44 faqe)